KLARA FÄRDIGA ROSA!
rosabandetbild   Wiiii, nu kickar vi igång årets insamling av Beatas Hjälpande Hand! Som ni ser blir det lite nytt och roligt =) Målet känns så overkligt, att ens sätta ett mål på 50 000 kr känns så långt bort. Har fortfarande knappt smält att vi faktiskt gick i mål på 51 900 kr förra året. 21 900 kr över uppsatt mål. Hur långt kan vi gå i år? Jag har en hemlig dröm om 100 000 kr men slår vi 50 000 kr i år är jag överlycklig! Imorgon är det första oktober och därmed drar min Rosa kalender igång som jag jobbat ihop åt er i år! För mig är det viktigt att ge tillbaka till er som bidrar och peppar varje år och det här är ett sätt. Varje dag kommer vi öppna en rosa lucka där en present till någon av er som bidrar till insamlingen gömmer sig! Det är väldigt fina presenter och vi börjar stort imorgon säger jag bara.. En annan rolig grej i år är att ett fint smycke kommer finnas till försäljning där 70% av summan går direkt till min insamling. Nu gör vi det här i år igen, länge leve brösten! Jag har tjuvstartat insamlingen - för att skänka via betalkort/internetbank klicka här. För att skänka via sms: SMS:a BESEGRA 7328 till72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym. Exempel: BESEGRA 7328 Johan Ek
DAGEN IDAG
IMG_6015 Den har spenderats med Jozefs härliga kusiner i deras morfars kolonilott som kommer finnas kvar i familjen som ett minne och fint ställe för oss att umgås på. Vi grillade och åt en massa kakor som alla bakat och tagit med. Solen strålade verkligen och vi bara var. Så härligt! Han log säkert från himlen idag. Plockade med lite äpplen hem från trädgården också. IMG_6030 Titta här då, en ny färg till min samling som jag fått av Jozefs snälla farmor! De har hängt i hennes hall hela tiden vi har varit tillsammans men jag har inte riktigt velat fråga om dom. Men nu kunde jag inte hålla mig längre och det roliga var att hon blev bara så glad att få ge dom till mig. Så himla go! Den svarta längst bak hittade Jozef syster i sin garderob och gav till mig, bästa Bella! Helt plötsligt kommer det galgar från alla håll. Har nog ökat på min samling med ett tiotal sedan jag visade den sist =)
Grattis Sara!
Jag rullade ner bland kommentarerna och lät pekaren stanna på vinnaren som denna gång blev Sara med följande kommentar: Vilken fantastisk tävling! Själv är jag nyss fyllda trettio, och de små rynkorna har börjat titta fram. Har aldrig haft råd att köpa ett helt ”kit” som du lottar ut – jag tror att om jag både använde dag- och nattkräm så skulle effekten komma. Härligt att serien känns modern och uppdaterad också! Om Emma själv använder sina produkter så har jag goda förhoppningar om att få fin hy ;) Grattis Sara! Ett kit kommer på Posten, hoppas du gillar produkterna!