MINI
 
Har redan några favoriter av de små minikläderna vår lilla kille fått ärva. Tuffa Converse-byxor, mysig leo-overall, byxor i mönstret jag älskar, söta mössor och mina små stickade sockar i mintgrönt! Så overkligt när man sitter där där på golvet och plockar med hans kläder och något rör sig inne i magen. Ren njutning.
ETT ANNAT LOPPISFYND
 
Det är denna fräscha trälåda från 60-talet i mintgrön med nitar. Som ni kanske ser står den under ett skötbord som vi redan köpt då vi kom över just det vi bestämt oss för att köpa väldigt billigt. Lådan ska alltså bli förvaring för blöjor är det tänkt. Skulle också bli fin sen att stapla böcker i. Har ju nämnt tidigare att jag vill blanda pasteller i killens hörna och den här är först ut!
 
JAG ÄLSKAR ATT VARA GRAVID!
 
Jag är lycklig ända ut i naveln =) det här är det mysigaste jag varit med om. Det enda som kretsar i mitt huvud är vår bebis. Trodde inte man skulle bli så uppslukad, men det blir man.
 
Blev så glad i fredags när min kollega tagit med alkoholfritt bubbel (Chapel Hill) till mig när vi hade tjejmiddag, som var så himla gott. ..sen blev jag glad igår när vi fick ärva kläder av Sophies lilla bebis och jag hittade grejer på loppis till honom. ..blev lika glad idag när mamma och jag plockade fram mina gamla kläder som vår bebis ska ha. ..och ikväll hos min kusin när bebisen fick sin första present och sen ärva en massa fina kläder där också. Dessutom har vi helt och hållet bestämt oss för vilken barnvagn vi ska köpa nu och vi älskar den!