JAG ÄLSKAR ATT VARA GRAVID!
 
Jag är lycklig ända ut i naveln =) det här är det mysigaste jag varit med om. Det enda som kretsar i mitt huvud är vår bebis. Trodde inte man skulle bli så uppslukad, men det blir man.
 
Blev så glad i fredags när min kollega tagit med alkoholfritt bubbel (Chapel Hill) till mig när vi hade tjejmiddag, som var så himla gott. ..sen blev jag glad igår när vi fick ärva kläder av Sophies lilla bebis och jag hittade grejer på loppis till honom. ..blev lika glad idag när mamma och jag plockade fram mina gamla kläder som vår bebis ska ha. ..och ikväll hos min kusin när bebisen fick sin första present och sen ärva en massa fina kläder där också. Dessutom har vi helt och hållet bestämt oss för vilken barnvagn vi ska köpa nu och vi älskar den!
#1 - Isabelle

Vart är kjolen ifrån? 😍

#2 - Anna

Det strålar om dig Beata! :)

#3 - Emma

Säg gärna vilken barnvagn ni väljer :)
Tycker det är kul, och tycker att det kan visa mycket om hur man är som personer :P

#4 - Lil

Du är så fin

#5 - Cutelittlethings - Ung mamma & Stil-blogg

Jag håller med. Det är mysigt att vara gravid. Men de sista veckorna ville jag bara spoooola. Jag var så trött på magen! Jag saknade liksom min egen kropp lite.

Och sen kom de där sista dagarna innan BF. Gud vad jag bara njööööt. "Sista tiden utan bebis!!!!" tänkte jag hela tiden. Ledig, bara jag och sambon. Passa på att njuta av det nu medans du kan! <3

KRAM!

http://Cutelittlethings.se - Ung mamma & Stil-blogg

#6 - Magdalena

Önskar jag kunde känna som dig. Känner mer någon ångest. Har dessutom aldrig känt mig så ful som nu. Fått massa finnar i ansiktet...antar det är hormoner. Och aldrig varit så trött. Strålar inte alls som du.

#7 - Urban

kul att komma till bloggar som din

#8 - Jonna

Det riktigt strålar om dig, det syns verkligen att du trivs nu! Jag hoppas verkligen att du kommer trivas ända till slutet, innan han kommer! Det är du värd!

#9 - Marie

Hej,
Jag har skrivit tidigare. Nu gravid i v.26 och bästa tiden är nu. Man är pigg, nyfiken, spänd, glad och allt på samma gång.

Vi är på jakt efter en vagn men det är en djungel. Så, vad har ni bestämt er för och varför? Behöver alla tips man kan få känns det som. :)

Samt, är den kjolen från H&M? Såg en liknande iaf som jag tyckte var så fin!

#10 - Hanna Karlsson

Kul att läsa om!

#11 - Maria

Modigt att du vågar ta emot kläder redan. Jag har i mina graviditeter inte vågat det utan väntat. Men alla är vi olika.
Hoppas verkligen det går bra nu.

#12 - Alexandra Regina

Gud vad magen växer Beata!
Åh jag vill med bli gravid..du ser helt fantastisk ut! Tycker bara att det är lite för tidigt för min del (är 19 år), ska nog vänta lite med att bli gravid. Men när man ser dina bilder blir man ju så himla sugen.
Kramar
Alexandra

#13 - Johanna

Jag förstår helt din känsla. Vi väntar vårt första barn nu, går in i vecka 24 i morgon och allt är verkligen så mysigt, spännande och roligt just nu. Det tycker de blivande far och morföräldrarna också samt blivande fastrar, mostrar, farbröder, morbröder och vänner som mer än gärna ger oss saker de inte längre använder. Det är så himla roligt!! Någon dag framöver, när det regnar, ska jag och mamma gå igenom mina gamla babykläder och se vad vi kan använda till liten.

#14 - Madde Moldovan

Underbar bild på dig Beata! Följer dig i ditt "babyrus" och tänker tillbaka på tiden med Alice i magen. Kram / Madde

#15 - Veronica

Vad fin du är. Det strålar om dig :)

#16 - Sofie

Till "Maria", som kommenterade att det är modigt att köpa bebiskläder nu; det var väl en lite onödig kommentar? Klart det kan kännas tidigt enligt nån, men alla gör ju hur dom tycker & vad som känns bra. Hur kul att helatiden sitta och vänta på att något ska hända (och så märker man i v.40 typ att man har det mesta oskaffat...) Sorry men jag tycker din kommentar kändes lite bitter och stämplande mot Beata.

#17 - Gabriella

Så vacker du är! Vilken fin läsning.

#18 - hanna

Du är jättefin&snygg :D älskar din blogg!


Sprid det här med alla! VÄRLDENS VACKRASTE KILLE HAR SLUTAT BLOGGA!!! :'(

DEDE har försvunnit!!! IGEN!!!

ALLA RÖSTA PÅ ATT HAN SKA BLI OFFENTLIG!!!
Han är en fotbollspelare och lagkapten och håller på lämnar den stereotypa världen - och behöver stöd från alla oss läsare!

Han kallas den VACKRASTE KILLEN i bloggvärlen - helt otroligt fin insida&utsida!!

RÖSTA PÅ ATT HAN SKA BLI OFFENTLIG OCH HA LÄSARTRÄFF!!!

http://dedeprivat.blogg.se
http://dedeprivat.blogg.se

#19 - Sabina

Det är underbart att vara gravid så länge man mår bra och det gjorde jag under hela graviditeten. Vi fick vår lilla tjej för fyra veckor sen nu... Och tro mig. Att vara mamma är verkigen det bästa som finns! <3

Förresten. Du strålar!!

#20 - Johanna - Syskon i magen, BF 25/5

Vilken härlig känsla! Själv känner jag inte alls så, varken med första barnet eller nu. Rent fysiskt mår jag jättebra, mådde aldrig illa i början och har inte fått några krämpor senare heller. Men jag trivs verkligen inte med en växande mage, känner mig bara obekväm i det hela och väntar tills det är över...

#21 - Lisette Kepp

du glänser verkligen :D

#22 - Elin

Dina brillor är så himla snygga, vart kommer dom ifrån?:)

Svar: Från Le Specs =)
Beata

#23 - Fotograf Viktoria Wigenstam

Så mysigt! Det är verkligen underbart att vara gravid så länge man får må bra :) Vilken fin mage! :)

#24 - Viktoria, tvillingmamma med 4 kids

Det syns. Visst är det magiskt?
Så vacker du är!

Njut för risken finns att man saknar magen sen...

Stort lycka till!