UPPÅT VÄGGARNA
 
Vi roar oss ju med att leta hus fortfarande, har inrett ett och ett annat i tankarna och just nu har jag ett så starkt tapet-sug. Min stora favorit just nu är tapetleverantören Cole & Son, de har sjukt fina mönster! Palm-tapeten har jag gillat länge men nu fick jag även nya favoriter. En blåvit så klart men den turkos/grön/blåa i kakelmönster är ju bara så fin och skulle matcha perfekt med våra pinnstolar. Oh, ge mig ett hus att inreda nu!
 
MATERNITY

 
Tittut lilla magen! Ingen bebis som tittat ut än dock, så det blir nog ett september-barn. Vet inte hur många gånger under min graviditet som jag tänkt på hur tacksam jag är för allt. Att få bära fram mitt barn, må så bra och ha världens bästa man vid min sida hela tiden. Otroligt så mycket kärlek dessa nio månader har givit. Men nu får han mer än gärna komma. Vi längtar så enormt mycket. Den här semestern har varit den längsta någonsin. Nu känner jag mig så tung och trött också. Har en hel del sammandragningar och det är mest oskönt att både sitta, ligga och stå. Trodde aldrig jag skulle tröttna på att vara gravid men nu erkänner jag. Jag har gjort mitt. Nu är jag så redo att bli mamma åt vår lilla bebis. Kom till oss nu!
 
Ännu ett foto jag älskar, som Ulle tog på oss
Matbord
Vi är på jakt efter ett nytt matbord. Ett för åtta stolar. Inspireras av dessa dyrgripar jag sett på Pinterest. Tycker det är fint med ett enkelt och stilrent, tunt bord som inte är för maffigt och tar över. Svårt att hitta bara. Har ni sett något i human prisklass får ni gärna tipsa!