MATERNITY

 
Tittut lilla magen! Ingen bebis som tittat ut än dock, så det blir nog ett september-barn. Vet inte hur många gånger under min graviditet som jag tänkt på hur tacksam jag är för allt. Att få bära fram mitt barn, må så bra och ha världens bästa man vid min sida hela tiden. Otroligt så mycket kärlek dessa nio månader har givit. Men nu får han mer än gärna komma. Vi längtar så enormt mycket. Den här semestern har varit den längsta någonsin. Nu känner jag mig så tung och trött också. Har en hel del sammandragningar och det är mest oskönt att både sitta, ligga och stå. Trodde aldrig jag skulle tröttna på att vara gravid men nu erkänner jag. Jag har gjort mitt. Nu är jag så redo att bli mamma åt vår lilla bebis. Kom till oss nu!
 
Ännu ett foto jag älskar, som Ulle tog på oss
#1 - Mia

Jag är helt med dig, har BF 1 sep och känner mig otroligt klar. Särskilt när min första kom en månad tidigt så trodde jag aldrig att jag skulle gå tiden ut. Håller med om att det varit en annorlunda "semester" i år med mycket längtan och väntan. Ska bli av med min dunderförkylning, sen är det dags att träffa vår lilla kille. Stort lycka till och hoppas ni får träffa ert hjärta snart!

#2 - Johanna

En till här som är färdig. BF 2 september och jag längtar så jag spricker, och det känns nästan som att jag bokstavligt ska spricka dessutom ;-) Hoppas vi får träffa våra små snart.

#3 - Ninni - Vimsiga mamman

Vackert!

#4 - jennsan

otroligt vacker!

♥ http://shopbyjennsan.blogg.se - smycken till låga priser!

#5 - Eau De Online

Vackert!

#6 - SC

Så fint att få följa era 9 månader. All lycka till förlossningen :)

#7 - Gabriella

Vilket vackert foto på dig!

#8 - michaela- mamma till tre 💗

ja nu börjar det bli dags! och det är väl helt i sin ordning att man hellre vill ha babyn på utsidan såhär i slutet :)

#9 - Nicole - tvillingmamma

Du är väldigt vacker.
Själv blir jag lite bölig här, från att vara höggravid till att ha båda små sovandes här bredvid mig nu på över 1.5året så har tiden gått så otroligt fort. Läskigt fort! Denna förväntan, längtan, lyckan och spänningen allt blandat med en gnutta rädsla är något alldeles speciellt underbart! På slutet gick allt så himla fort så jag hann aldrig tänka. Från att vara trött höggravid springandes på Ikea till att vattnet gick och på 1h vara tvillingmamma! Pank sa det och plötsligt var jag liksom mamma! Ingen förvarning ingenting. Men underbart att få ha två små friska krabater på bröstet.

Smått avis är jag på vad ni har framför er <3
All lycka till när liten vill titta ut och framåt! Många kramar Nicole & twinsen!