NYÅRSAFTON
 
Inleder sista dagen på ett fantastiskt 2014 lite oglammigt nere i tvättstugan! När tvätten är klar ska dock lösfransarna på, håret lockas (med världens bästa plattång från ghd), läppar och naglar målas och påfågelörhängena från mitt samarbete med Kyssjohanna för Rosa Bandet sättas i öronen! Klänning blir en glittrig sak! Hade tänkt inviga mina fina skor från Steve Madden men upptäckte att de blivit för små. Fortätter fötterna att "gå ner i vikt" haha, när man själv tappar efter graviditeten? Svullnaden gick ju ner nästan direkt och jag kom i mina vanliga skor, men dessa är lite för tajta..
 
Självaste nyårsafton ska firas med ljuspromenad genom vår vackra stad och middag med fest på Jozefs farbrors restaurang!
 
Ville mest säga - GOTT NYTT ÅR KÄRA LÄSARE! Ser fram emot ett härligt 2015 här på bloggen med fokus på Villa Friheten, en massa inredning, loppisfynd (hoppas jag) och lite Leonard såklart!
 
TVÅ ÖRON I EN VAS
 
Mitt Elefantöra hade tappat två blad. Då är det bara att sätta de i en liten vas så blir det så här fint! Underlägget har jag köpt i Bodrum och både "vasen" och sockerskålen är loppis. Är det något vi ska ha i huset är det fräscha gröna växter. Vi har planer på en stor palm i hallen!
MINNS NI?
 
 
Min lilla julgran från förra året! I år hade vi ingen alls, vi är ju mitt uppe i en flytt och eftersom inte Leo förstår ännu kände vi att det var onödigt. Nästa år dock, då ska alla traditioner för Leonard sättas. Vårt hus kommer dessutom vara ett riktigt julehus och då ska en stor gran kläs och julstrumporna hänga på kakelugnen. Men det känns skönt att starta under sommarmånaderna i huset!