VECKANS VÄLKOMMEN HEM
 
Den här veckan skulle jag gärna klicka hem dessa fem favoriter från Iris&Pelle! Det stora fatet är i samma serie som mina småskålar i turkost och jag bara älskar det där mönstret. Voluspa får jag aldrig nog av och när man väl börjat samla på något vill man ju gärna ha det i alla möjliga modeller och utföranden. Det längst till höger är ett rumsspray som faktiskt också kan användas som kroppsspray. I den vita vasen skulle jag ha rosa liljor och det turkosa fruktfatet skriker ju mitt kök! Ja, ni är välkomna hem.
 
HEMMAGJORD PIZZA
 
 
Nu har vi testat en ny kasse! Innan har vi haft Originalkassen och denna vecka har vi testat Barnkassen. Den är väl riktad främst till småbarnsföräldrar som behöver laga mat enkelt och snabbt och med smarriga rätter för de små. Men den passar faktiskt oss lika bra! Alla rätter denna vecka föll oss i smaken och hittills har vi ätit välrdens godaste fiskgryta (jag som knappt gillar fisk) och järpar med klyftpotatis som bara smälte i munnen. Idag slog vi till på hjortskav-pizza med vitlökssås, gurka och tomat och till det en pizza-sallad på spetskål. Så festligt och gudomligt gott, längtar liksom till matlådan imorgon!
 
Det här är ett samarbete jag har med Linas Matkasse och funderar ni på att prova en matkasse kan jag ge ut ett specialerbjudande. Om ni beställer via följande länk så får ni en gratis Fruktkasse (värde 109 kr) vid första leveransen: http://www.linasmatkasse.se?c=BLOGG (Klicka bara på länken och beställ den kasse ni vill testa så läggs fruktkassen till gratis)
VECKANS INTERIÖR
 
..det får kommande produkter på Lagerhaus stå för! 
 
Bara älskar annans-skålen! Den kommer in i maj och den ska jag ha! Gillar den gula annanstavlan också, skulle vara fin i vårt kök till en gula stringhyllan!
 
 
PÅ den vänstra bilden gillar jag saxen, tänk att en sax kan vara så fin! Den kommer in om två veckor. Sen gillar jag kaffekopparna på båda bilderna - skulle vara fint att blanda dem om de finns i fler pasteller och mönster. Måste verkligen ha nya vardags-kaffekoppar (!) våra är svart/vita som det står kaffe på och inköpta på Ullred typ 93 känns det som (!)