RESANS BILLIGASTE
Den här bilden knäppte jag av nere på hotellrummet i Miami. Då var jag väldigt nöjd med mitt köp av dessa två literflaskor med schampo och balsam från REDKEN. Jag betalade nämligen ca. 400 kr för båda två vilket är sjukt billigt mot Sverige.
 
Men sen då, sista dagen hittade vi dem för 100 kr styck (!) så jag var ju tvungen att köpa två till. Så för mindre pengar än vad en literflaska kostar i Sverige fick jag fyra! Med andra ord, ska du till USA och använder Redken - gör plats i resväskan! Jag kommer inte behöva köpa hårvård på hela året!
TVÅ ANDRA FAVORITER
 
Jag handlar i stort sätt alltid något på Zara och Mango när jag är utomlands och de butikerna finns där - USA var alltså inget undantag. Skinnväskan är från Zara och en mörkblå var precis vad jag ville ha! Så fräscht och fint till våren. Ett par leo-loafers har jag varit ute efter sedan förra våran men inte hittat det perfekta mönstret enligt min smak - dessa från Mango tycker jag är fullpott! 
 
VÅR-BEGÄR!
 
Jag blir alltid sugen på nya kuddar till våren! Därför är jag så glad för dessa nya från Jotex. Älskar mönstret på de gråvita och så gillar jag att den svartvita är avlång. Har sett andra fina kuddar och fodral på H&M nu som jag ska spana in också! Det är ju väldigt enkelt och billigt att byta ut kuddar om man köper fodral som man switchar med.