JOOLZ DAY STUDIO NOIR
 
 Så här ser den ut vår fina vagn! Är helt förälskad i den.

Vi ville ha en smidig vagn. En som är enkel att fälla ihop och som inte tar så stor plats. Den skulle vara lättstyrd, bra vaggningsgung och behändig. Den här är också ergonomisk med tre olika lägen på sittdelen. Vi ville även ha en "hög" vagn, många vi kollat på är väldigt låga men den här behöver man inte böja ryggen så mycket för att fixa med bebisen och sittdelen funkar som "barnstol" för att den kommer upp i höjd med ett bord. Vidare ville vi gärna ha en svart/svart vagn, alltså både svart chassi och ligg/sittdel. De quiltade skinnhandtagen är ju bara ett stort plus i snygghets-syfte! 

Längtar ihjäl mig efter första promenaden. Körde runt lite i matsalen igår =)
 
BYTT POLAROID
 
Vi upptäckte att själva polaroidkorten till kameran jag fick av Jozef var pyttesmå och då menar jag några cm endast. Det vill man ju inte ha, så vi letade upp en likvärdig funktionsmässigt men som skriver ut större bilder. Då blev det denna Polaroid Z340 istället och idag kom den hem! Den har retro-looken, en skärm så man kan välja vilka bilder man vill skriva ut, man kan filma, redigera bilderna lite, den har blixt etc. Väldigt bra helt enkelt! 
PACKA BB-VÄSKAN
Nämnde att jag fått så bra tips på vad man ska ha med i BB-väskan. Det är ju jättesvårt att veta så det är guld värt med vänner som öser på med tips och råd. Ni får gärna fortsätta fylla på om ni har erfarenhet av fler bra-att-ha-grejer på förlossningen!
 
ID-kort
MVC-journal
Förlossningsbrev

Lambi toapapper (för att slippa sjukhusets sträva papper)
Sovshorts
Ombyte
Amnings-BH + amningskläder + inlägg
Sköna tofflor
Hygienartiklar, duschartiklar, parfymfri tvål
Handduk till Jozef
Mat till Jozef eftersom han inte får någon där
Svala kläder till Jozef (typ shorts och linne)

Värmekuddar
Värk- app så Jozef kan fokusera på att räkna
Spotify offline -läge
Bok/Tidning
Godis/Frukt
Kamera
Telefonladdare
Vattenflaska
Försvarets hudsalva / Läppsyl

Strl 50 och 56 + mössor + ytterkläder för hemfärd
Blöjor
Napp
Tops
Nagelfilskit till bebis
Babynestet
Filtar
Snuttis/Dinglis

Babyskydd