JOOLZ DAY STUDIO NOIR
 
 Så här ser den ut vår fina vagn! Är helt förälskad i den.

Vi ville ha en smidig vagn. En som är enkel att fälla ihop och som inte tar så stor plats. Den skulle vara lättstyrd, bra vaggningsgung och behändig. Den här är också ergonomisk med tre olika lägen på sittdelen. Vi ville även ha en "hög" vagn, många vi kollat på är väldigt låga men den här behöver man inte böja ryggen så mycket för att fixa med bebisen och sittdelen funkar som "barnstol" för att den kommer upp i höjd med ett bord. Vidare ville vi gärna ha en svart/svart vagn, alltså både svart chassi och ligg/sittdel. De quiltade skinnhandtagen är ju bara ett stort plus i snygghets-syfte! 

Längtar ihjäl mig efter första promenaden. Körde runt lite i matsalen igår =)
 
#1 - Sofie Nordberg

Åh, jättefin vagn :)

sofienordberg.se

#2 - Elin

Åh, vilken superfin vagn ni har valt Beata! Tror den kommer passa er utmärkt! Förstår att allt känns ännu mer verkligt nu och att ni längtar tokmycket efter er lille prins. Ni har en underbar tid framför er <3

#3 - Fru Larsson - ett kreativt liv

Fin! Känslan av första promenaden var så ljuvlig -trots småkrämporna som uppstod efter förlossningen. :)

#4 - Hanna - Träning och min vardag som trebarnsmamma

Vilken snygg vagn. Där kommer er bebis ligga bra. :-)

#5 - Sofia

Kul! Vi har också valt en Joolz men från deras Earth edition och jag ser fram emot att få hem den. Men det dröjer några veckor till.

#6 - Erika- familjeliv, träning och inredning

Jag har aldrig hört talas om det märket,men den ser ju jättefin ut! Den kommer passa er perfekt tror jag :) Åå jag kommer ihåg den där känslan när man bäddade den första gången och provkörde den hemma i hallen, hihi. Magiskt!

#7 - Anonym

Så fin vagn!

#8 - Ida

Vilken fin vagn!

#9 - Jonna

Vas fin vagnen var!!

#10 - Barnvagn

Har inte heller hört talas om Joolz innan, men den var jättefin. Vart köptes den?

#11 - Ulrika

Vi har också en Joolz, vi är supernöjda!

#12 - Lovisa

Åååh vilken underbar vagn ni har valt. Jag har inga barn än men jag älskar vagnarna från Joolz och kommer definitivt att välja en ur deras sortiment när det är dags! :) All lycka till er Beata! Följer din vardag med glädje och ser så fram emot att ni ska bli tre! Kram

#13 - Madelene

Hej! Jag har köpt precis en lika vagn och undrar om du tycker den är bra? Drar det från "lufthålen" som är på insidan? Går inte riktigt att stänga där helt märkte jag.

Snygg blogg, hitta den nu när jag googlade bilder på vagnen :)

Tack /
Madelene