PROVBÄDDAT
 
Idag har vi köpt madrass och bäddmadrass till spjälsängen så vi var bara tvunga att provbädda när vi kom hem. Allt ska såklart tvättas innan bebisen kommer och så behöver vi ett spjälskydd. Så himla mysigt att bädda en mini-säng tillsammans. Tänk att han kommer ligga där sen. Vår lilla bebis.
 
Vi gjorde även ett fynd på Polarn och Pyrets rea - isbjörnsdressen! Har alltid velat ha en sån gosig. Sista storleken som fanns kvar var precis lagom för vår kille till kommande vinter. På KappAhl hittade vi ytterligare en body som man kan knäppa upp hela vägen fram, för det har vi ju förstått är smidigt när de är nyfödda.
 
GLIMMER
 
Idag har vi varit på dop för älskade lilla Vilgot. Min äldsta barndomsväns lilla son. Det var så fint! Angelica hade gjort all dekoration i lokalen själv och där ibland stora pompoms i olika utföranden, så nästa gång vi ses ska vi pyssla ihop såna. På mig hade jag en paljettklänning från Asos Maternity som jag fått låna av Ulle. 
UPPLJUSAT
 
 
 
Var hos min frisör idag och ljusade upp håret! Vi la slingor och sen en varm färg över det hela. Det känns fräscht och somrigt och faktum är att jag trivs nog bäst som lite ljusare. Det är bara det att jag är så förbaskat håröm så jag överväger jämt att göra slingor. Idag satt jag och tänkte där när jag höll på att "dö av smärta" att hur fasen ska jag klara av att föda barn =)