VISNING PÅGÅR
 
 
Äntligen har Sofies femte bok släppts och ligger nu redo på mitt nattduksbord. Har ju läst alla hennes tidigare böcker och rekommenderar dom till alla, så spännande och bra skrivna. Jag såg trailern för Visning pågår här på Youtube och fick kalla kårar och ännu större lust att kasta mig in i boken!
 
Har precis varit ute och PW:at med världens bästa Vickan i kvällssolen och pratat om livet! Hon gifter sig i sommar och jag får bebis, älskar att vi delar alla faser i livet tillsammans! Nu ska jag laga kvällsmat och njuta av att det fortfarande är ljust ute innan jag kastar mig in i boken!
 
SOMMARTID
 
Lika härlig vårdag idag! Vi har hunnit med en massa och än står solen högt, härliga tider. Kan ha varit sista gången jag fick använda den här klänningen för den börjar spänna lite runt om nu, den kommer från Forever21. Men den är så klassisk och jag älskar modellen så jag vet att jag kommer vilja komma i den efter graviditeten och använda den sen igen. 
PS.
 
Glöm in att tävla om kitet med två Blur Cream här på min blogg i samarbete med L'Oreal Paris! Jag har använt min varje dag sen jag fick dom nu och den håller verkligen sminket på plats och jag upplever att huden är mycket mer matt nu och sminket sitter så mycket bättre! Jag tror inte ni kommer bli besvikna.