FÖRSTA ADVENT-KLAPP TILL NÅGON AV ER!
 
Idag firar vi Första Advent med en liten klapp till någon av er! Den som vinner får 750 kr i presentkort på Stilrenaklockor.se. De har även andra fina accessoarer och här hittar ni några julklappstips.
 
Det enda ni behöver göra för att vinna är att lämna en kommentar i detta inlägg och gärna med en länk till den klocka ni gillar bäst från Stilrenaklockor.se. Vinnaren presenteras under nästa vecka!
 
Ha en mysig Advent och lycka till, kram!
ÅRETS!
 
 
Då var första ljuset tänt i årets adventsljusstake! Tyckte det blev lite fint att printa ut dymotexter och ställa olika vaser på blåvita fat. Ett par gamla tomtar fick ge lite julfärg till det hela också. Jag hade inget bra ställe att ha de uppradade efter varandra på så de fick samlas i blomlådan istället. Tycker det är roligt att fixa till en ny adventsljusstake för varje år!
 
Nu ska vi fira att julen plötsligt är här i år igen med att gå på julmarknad och traditionsenligt äta våfflor hos mamma och pappa. Glad första advent på er, det kommer upp en liten tävling här senare så kika in då!
 
PS. Ni vet att det går att trycka på bilderna för att se dem större om ni läser från mobilen va? 
 
SORTERAT
 
Älskar att plocka bland hans kläder och nu har jag sorterat upp lite för att se om det är något han behöver. Kunde konstatera ganska fort att så inte är fallet. I nästa storlek, alltså 62 finns det så många fina plagg jag ser fram emot att klä honom i. 
 
 
Nu har alla boxar fått en varsin storlek men vissa lär behöva två. På den grå står det BABYSAKER och där har det redan hamnat ett par saker han "vuxit ur". 
 
 
På kopparstången hänger nu hans overaller, jackan och lite finkläder.