1000 KR KVAR! - Update!
 
 
Åh, nu är det bara en tusenlapp kvar till den magiska gränsen på 120 000 kr och idag är sista dagen för vår insamling! Det vore väl helt fantastiskt att avsluta på topp precis som alla andra år. Hoppas ni är med mig in i det sista nu och slänger iväg en sista slant för i år. Tänk att vi är den största insamlingen i Sverige, det är så stort och det är vi som gjort det tillsammans! Sms:a "BLOGGAREMOTCANCER" följt av ditt namn till 72988 för att skänka 50 kr.

Update ett par timmar senare - Hurra, vi gjorde det! Så himla skön känsla, yes! Tack fina ni, ni är världsbäst!
Veckans interiör

Det där 3-packet med tavelramar skulle jag gärna hänga på väggen med bilder på Leonard i. Så himla fint med kedjorna. Kommer från MooreStore. En likadan stol som Artilleriet levererar har mamma och pappa hemma. Den har några år på nacken och jag tänker ta över den och måla den i någon fin färg. För er som gillar Elodie Details mönster så har Ellos fått in denna tapet. Har länge velat ha ett Barcelona-print och på Boligheter hittade jag detta! 

OLIKA NYANSER AV BLÅTT
 
Ah, ännu en härlig höstdag! Visserligen lite kallare men med strålande solsken. Där med fick jag chans att inviga min nya, tunna dunjacka. Perfekt för det här vädret. Jag, mamma, pappa och Leo har promenerat runt Strömmen idag och avslutat med utsökt lunch på Laxholmen. Underbar dag med andra ord! Pappa fick föreviga den med några första bilder på mamma-Beata =) 
 
Jacka Gina Tricot, Halsduk Cubus, Jeansskjorta H&M, Handskar Åhléns, Stövlar Tamaris