En veckas övertid
När vi bokade in dagens datum hos barnmorskan för typ någon månad sedan skrev jag det nästan lite slarvigt i kalendern för jag var så säker på att jag inte skulle behöva gå över tiden. 

Men nu är jag här en vecka över tiden och imorgon inne i vecka 42. Alla värden var bra hos barnmorskan och hjärtat slog som det skulle. Fick göra en hinnsvepning idag så vi får väl se om det sätter fart på det hela. Tycker att jag haft tätare sammandragningar nu också och det börjar värka lite i ryggslutet. Det är sååå spännande nu! Kan det inte bara sätta igång. Vi går som på nålar här och stackars Jozef sover dåligt för han är på helspänn hela tiden och så jobbar han hela dagarna, stackarn är helt slut. För att inte tala om hur slut jag är trots att jag gör mest ingenting nu. Är bara så trött på allt och rastlös. Om en vecka ska jag börja sättas igång om inget hänt så nu håller vi alla tummar att det här är veckan det sker! 
#1 - Anonym

Min bebis kom inom 48 h efter hinnsvepning! Hoppas det funkar för dig med :-)

#2 - Catrin-nybliven mamma

Jag gick 16 dagar över tiden och fick med andra ord igångsättning . Önskar att jag fått hinnsvepning, det hade säkert gjort mycket! Men har du sammandragningar och molande i ryggslutet så är det säkert på G vilken dag som helst! Lycka till!!

#3 - Emma

Min son föddes sex timmar och 47 minuter efter min hinnsvepning. Hoppas det gör susen för dig också!

#4 - Lovisa

18e somsagt, hihi.
Lycka till!!! :-)

#5 - Marie

Spännande! Hejja, hejja!

#6 - Humlan

Jag gjorde två hinnsvepningar när hag väntade min son tristan. Tyvärr hände inget mer än lite sammandragningar. Hoppas du har bättre tur man vill ju inget hellre än att det ska starta:)

#7 - Lina

Beata, jag håller tummarna för att din bebis kommer om du håller tummarna för att jag får mitt första plus på stickan den här veckan. Deal? ;)

Svar: Åh självklart!!! Alla tummar!
Beata

#8 - Anna

Det är sååå spännande nu alltså! Lycka till!

#9 - Isabella

Åh vad spännande! Snart kommer han nog! De gjorde hinnsvepning på mig på en måndag och på onsdagen gick vattnet och ett dygn senare var vår lilla Julian hos oss. Nu ligger jag i soffan och är trött av andra orsaker (ständig oro och tvåveckors bebis som vill amma varannan timme dygnet runt 😜).

#10 - Sophie Thingvall

JA jag är bara tre dagar över tiden. Går segt nu ;D hoppas våra små älsklingar vill titta ut snart :D kram

#11 - Jeanette

Gjorde hinnsvepning fem dagar över tiden och 24h timmar senare kom hon (sex dagar över tiden). Hoppas det sätter fart för dig med!

#12 - Anna

Tror fortfarande på 18e ;-) lycka till nu med världens häftigaste upplevelse

#13 - Hanna Karlsson

Håller tummar och tår att det är på gång nu!

#14 - Johanna

Hoppas att hinnsvepningen fungerar. Jag blev erbjuden att göra en i fredags. Borde nog ha tackat ja för imorgon har jag gått 42 veckor och ska på överburenhetskontroll. Trodde aldrig jag skulle gå så här länge.

#15 - Nathalie

Gjorde också hinnsvepning och 1,5 dag efter var det igång:) gud så spännande, lycka till!

#16 - Nina

Min kompis fick sin bebis en vecka över tiden :) Hoppas hinnsvepningen fungerar så det blir dags för dig också!

#17 - Annie

Sluta tycka synd om dig själv.

#18 - Amelia

Hej Beata! har följt din blogg länge men aldrig kommenterat. Jag blev igångsatt och det var inte en lätt förlossning när man i princip på så sätt tvingar fram allt. Hoppas verkligen du slipper det och att det istället kommer naturligt för dig och att allt går jätte bra. Önskar er det bästa / kram

#19 - Caroline

Amelia-kanske borde du fortsatt att inte kommentera i den här bloggen om du ändå inte har något vettigt att säga?! Vem vill höra att det är skitjobbigt att sättas igång om man eventuellt har det framför sig, på vilket sätt mår man bättre eller blir mer peppad av en sån kommentar??? Jag blev också igångsatt och det gick superbra, 16 timmar från första värken, helt utan bedövning så man kan visst få en drömförlossning trots igångsättning! Lycka till Beata, hur förlossningen än startar!

#20 - Amelia

Lilla Caroline!! Har jag sagt att det ÄR skitjobbigt att sättas igång, Ne utan att det inte var lätt för mig. Delade bara med mig av min erfarenhet och hoppades på att Beata inte skulle få det så, och sedan är det ju lättare att klara allt när man är beredd på mycke mer och påläst. Roligt att du fick en drömförlossning och jag har inte sagt att man inte kan få det!!!!