Det händer mycket nu mot slutet
 
Vårt gråa kök börjar komma på plats. Där ska kyl och frys in och till höger ur bild är resten av köket. Till vänster vardagsrum och den finaste kakelugnen i huset.
 
 
Altanen är också snart färdig. Idag gick jag och min kusin förbi huset på en barnvagnspromenad, vi kommer nämligen bli grannar (hurra!), och då var trappen ut från köket nästan klar.
 
 
Foder och lister är uppe nästan överallt nu!
 
 
 Gillar de små skåpen som är bevarade från det gamla köket och att rummet badar i ljus!
NÅGOT TILL SOMMAREN
 
Har köpt Leonards första sandaler, ett par marinblå från Lindex. Så himla söta!
 
 
Tycker om kaktusmönstret på byxorna Leo har från Lindex så det fick bli den kortärmade pyjamasen också. Skönt med en svalare i värmen sen! Nu ska jag börja tvätta upp nästa storlek kläder. Storlek 74 är vi framme vid nu och det är alltid lika spännande att se vad det nu var man hade!
 
HIPPA
 
I lördags kidnappade vi min barndomsvän Emma! Vi har hängt sedan högstadiet och gjort alla hyss man kan tillsammans. Hennes dag bestod av "bergsklättring, uppdrag, picknick, förvandling till Beyonce på dansgolvet för en stund, spa-mys och trerätters med fest! Just det flytvästarna symboliserar hennes seglarliv.
 
 
Hon fick utmaningar som hon skulle besegra oss vänner i och eftersom hon och jag hängde med skate-killarna på den tiden fick vi helt enkelt göra upp på en varsin skate i ett lopp. Som alltid går jag in totalt för att vinna och när jag såg min chans att slå bruden på slutet gav jag allt =)
 
 
Trerättersmiddagen var lagad av tärnorna och det var verkligen som att äta på restaurang, så snyggt och gott allting.
 
 
Brunden höll hela dagen och natten lång och verkade njuta till max. Vi hade så himla roligt tillsammans allihop så nu riktigt ser man fram emot den stora festen!
 
 
Det är vi fem som hängt ihop längst i livet och jag är så glad att vi gör det än idag och följer varandra genom allt. Vår grej är att bjuda hem de andra till middag en gång i månaden, det är guld!