VECKANS INTERIÖR
 
 
 
 
Något som känns ganska mycket prio i huset är uteplatserna. Har börjat kika sittdynor till stolar bland annat och föll för den här med ananaser från Indiska, hade dock önskat den i grönt. Plastmattan i gult är också därifrån och finns i fler färger, fin att ha på altan. Salladsbesticken från samma ställe har tidigare bara funnits i svartvitt men nu också i blåvitt. Ett måste till salladsskålen i sommar känner jag! Den fina ramen i mässing kommer från H&M och får gärna hänga hos oss. Två fina nyheter från Åhléns är pallen och kökshandduken. De två mittersta kräver i alla fall ett besök på stan snarast! Oj, som jag har hejdat mig från att inredningshandla, vill känna in huset först på riktigt. Men såna småsaker går ju an!
#1 - angelicasvarld.blogg.se

Men så härligt att få börja tänka ordentligt på inredning!!! Ska bli kul att följa hur det blir!!

#2 - mb

denna är min favorit på uteplatsen http://lamaison.se/products/followme?variant=1086292769 även om den inte är en utomhuslampa rent tekniskt, men portabel iaf :p

#3 - Elin

Å jag har två sådana pallar från Åhléns. En så länge har vi en bauta-kaktus på den ena i vardagsrummet, och den andra är sittpall i hallen. :)