I all sin enkelhet
 
Ett lila strå från höstblomman på trappen hade börjat sloka så det fick flytta in i badrummet bredvid de fina handdukarna från H&M Home som vi fick när vi fyllde! 
Är det höst på ingång?
 
Idag har höstkänslan kommit och knackat på hos mig. Kanske för att vi satte upp mer mysig belysning här hemma igår kväll, kanske för att det står världens finaste höstblomma på vår trapp som våra fina vänner kom med härrom dagen eller kanske för att det här är veckan jag börjar jobba igen. Japp, efter dryga året ska jag nu tillbaka till jobb och härliga kollegor. Fast jag mjukstartar med två dagar i veckan, lite lagom så där. Kommer få det bästa av båda världar under hösten känner jag!
 
 
Det enda som kanske inte utstrålar höst i trädgården nu är min jordgubbsplanta som återhämtat sig och bjuder Leo på några sista bär. Men jag ser faktiskt fram emot höst. Framför allt höst i huset. Att få börja elda i kakelugnar, ta ett bastubad och boa in hela hemmet med mysig inredning!
Småfyndat
 
Äntligen har jag hittat en liten pinnstol till Leo, så glad! Precis som våra stora fast i litet format. Femtio kronor på en garageloppis på mamma och pappas gata, såna är bäst! Sen sprang jag över två små trasmattor också som jag inte alls vet vart de ska ligga än men för femton kronor styck och med min favoritfärg fick de så klart följa med!
 
-----------------------------------------------------
Just det, ni ville ju att jag skulle påminna om rabatten på ghd så här mot slutet av månaden, så kolla in rabattkoden i mitt inlägg här för att fynda plattång, locktång, hårfön. Sista dagarna idag och imorgon!