Glittrigt
 
Nu har jag nyårsfixat mina naglar. Jag tog bort det matta och fick tillbaka glansen på naglarna. Sedan blev det inte bara glitter på ringfingernageln utan lite på varje. Inifrån och ut, lite slarvigt. Bra med glitter sådär om man behöver täcka en utväxt lite och trolla bort kanten. Nu ska bara huset nyårspiffas också!
Före/efter-året 2015
 
Den här tallrikshyllan och en till likadan är loppisfyndade för småpengar. Den ena är målad i en grön ton och sitter i Leonards rum och den andra blev grå och hänger i mellanhallen - nu med annan inredning på. Här har jag skrivit färgkoden om ni önskar.
 
 
Fotpallen är ett Blocketfynd. Två stycken köpte jag och klädde om med ett grönt velourtyg. Här berättar jag lite mer hur jag gjorde. Vill dock tillägga att jag la textillim längs kanterna också så tyget sitter på plats ordentligt.
 
 
Den enklaste få-något-nytt-metoden är ju att måla! Allt kan bli fint i någon ny färg. Det tänket är bra att ha när man går på loppis. Samma färgkod som till tallrikshyllan och den finns här.
 
 
Har även här fixat två prylar till Leonard såklart. Ett stycke bokstavslampa - superenkelt, kolla här.
 
 
..och en luftballong, här.
 
 
Årets första pyssel blev dopklänningar och skjortor till hans dop på Alla hjärtans dag - här har ni den guiden. Kanske någon som hinner och vill ha skjortor med fluga till nyårsdukningen? =)
 
Loppisåret 2015
Tänkte jag skulle göra en varsin årsresumé av mina tre stora kategorier här bloggen - loppis, huset Villa Friheten och före/efter-pyssel. Först ut blir loppis!
 
 
På en liten loppis i Finspång gjorde jag ett av "livets fynd". Alltså ett fynd som stått på loppislistan länge. Härligt att bocka av den i min favoritfärg också. Årets första månader gjorde jag faktiskt inte så många fynd utan väntade in huset mest innan det tog fart igen.
 
 
Det här loppisfyndet minns jag gjorde mig väldigt glad. Just för att det var de första utemöblerna till huset. Gillar verkligen den blå färgen också. Dessutom tjugofem kronor styck.
 
 
I liknande blå färg lyckades jag några månader senare fynda en stor spegel till hallen.
 
 
Gjorde både ett och två bra fynd till Leonard också. Ett stycke pinnstol..
 
 
..och nummer två - en gammal Brio-vagn!
 
 
Ett av årets allra bästa är den här mässingslampan. Här kan ni se när den hänger i taket över trappen om ni missat.
 
 
Men det allra, allra bästa är mitt fönsterskåp som jag "loppat" på Blocket! Nästa års första projekt är att måla det i någon färg..undra bara vilken..