Dagens fyra
Dagens roligaste tips hittade jag på @interiorbex - måla ett par ögonfransrader på en vit kruka, fint!

Dagens finaste pryl - oljelampan från R.O.O.M

Dagens färgklick - dricksglas från Lagerhaus.

Dagens fundering och längtan - efter att inreda vår tvättstuga! Kanske skulle man ha denna fina tavla som jag hittade på @onlyinterior

Tipsa mig!


Min kamera har gått sönder. Smärre katastrof och jag har faktiskt varit utan den i tre veckor nu och bara inväntat ett kostnadsförslag, som tagit alldeles för lång tid och visade sig nu vara lika dyrt som att köpa en ny (även om jag fick dom att dra bort en kostad för all väntan). Har haft min trotjänare G12:an under tiden men inget går ju upp mot en systemkamera.

Hade en Eos 650D nu men ska alltså köpa en ny och undrar om ni har egna erfarenheter av någon bra och prisvärd av märket Canon? Vill fortsätta med just Canon då jag alltid varit nöjd med deras kameror och för att jag äger flera objektiv. Tänker att jag vill lägga max 3500 kr denna gång. Känner inte att jag använder avancerade funktioner så jag behöver någon värsting. Har ni något bra tips? 
HAKAR PÅ CHIA-TRENDEN
 
Nu har jag sett och läst för mycket om chiapudding för att inte testa själv! Har tyckt att det inte ser så aptitligt ut men där hade jag fel, det var faktiskt gott. Kombinationen supernyttigt och gott brukar ju annars inte klaffa helt. Blandade 2 dl mjölk med 3 msk chiafrön och lite, lite vaniljsocker och lät stå i kylen över natten. Hade hallon och banan i min också. Så här ska jag starta varje morgon nu! Hur äter ni era chiafrön? Det finns ju mängder med olika sätt, någon som kan tipsa om något smarrigt?