EN KOMPIS
 
 
Leonards elefant från Jellycat har fått en kompis, den och massa fina kläder kom Jozefs kusin med. Hon hade sett elefanten här på bloggen och hittade sen kompisen på TGR, kul! Leo har så klart med sig sin spjälsäng och allt sånt hit till Söderköping så han känner sig hemma. & peppar, peppar så sover han lika bra här. Det händer så mycket nu. Han har börjat sitta i stol vid bordet, sparkar sig fram i sin gåstol, smilar upp sig så fort han ser någon, tar tag i saker, börjat få tillbaka håret han tappat, skrattar högt när man killar och busar med honom och igår smakade han första gröten. Min lilla pojke!
 
TRE TILL HUSET
 
 
Försöker upprätthålla inredningsinläggen här på bloggen, trots att jag är hemlös typ =) Men på söndag ska vi ut och fota huset! Vill ju ha lite före/under tiden-bilder och det vill ni med se har jag förstått! Det här är i alla fall det senaste köpet till huset - ett kuddfodral från Ellos. Hade sett det fina mönstret på nätet och när jag sen såg det hemma hos min vän och kände den fina kvalitén blev det en beställning.
 
 
En lookie till originalet TON är den här fina stolen "Öglan" från IKEA som fanns i deras sortiment för länge sen. Världens bästa mamma har ett gäng och jag ska få både denna och varianten större till huset! Tror de ska målas grå och kanske stå i hallen på väg in mot köket.
GO!
 
Nu har jag i samarbete med Nutrilett börjat gå med deras nya stegräknare på mobilen och antagit utmaningen att gå ett maraton (42,195 meter). Vore kul om ni också hakade på! Själv blir jag mer peppad till träning genom utmaningar och mål. Man laddar ner appen Nutrilett GO gratis i App Store (länk här) och så får man även belöning för stegen man går. 10 000 steg om dagen sägs det ju att man ska gå och är man inte ute och rör sig är det svårt att komma dit. Så på så sätt är det ju faktiskt bra med en räknare så man kan ta en extra promenad om några steg saknas. Jag blir nästan lite beroende av sånt, tycker om när det liksom tickar på.
 
Jag visste förresten inte att Nutrilett hade smoothies - jag har blivit såld på det och den här vad jättegod! Mellanmål är jag dålig på, vet oftast inte vad jag ska äta men nu har jag fått testa fler produkter som är perfekta att ha med sig i väskan. Ska tipsa om fler bra. Ja, då kör vi då!