EN SISTA NATT I LÄGENHETEN
 
Vi är helt slut! Jobbat in i det sista här med att få ner varenda pinal i kartonger, men nu är det klart! Får bara lite kalla kårar nu - tänk om inte allt får plats i förrådet vi hyr? Känns så himla mycket helt plötsligt. Det får vi se imorgon helt enkelt. Leonard har varit en pärla mitt i allt kaos, det ska han få höra när han blir äldre. När vi inte myst eller lekt har han legat i sin babysitter och tittat på när vi packat. Pratat, skrattat och det senaste - han har börjat yla med världens stämma, det har hållt oss igång och vakna skulle man kunna säga =) Nu sover han i sin spjälspäng en sista natt i hans allra första hem och imorgon går vi in i en ny era i vårt lilla liv!
 
#1 - Johanna

Va mycket fina stolar!

#2 - Anonym

Vad spännande med huset, lycka till med allt! Vår kille Morris som är ungefär lika gammal som Leo har också börjat yla, han låter som en growlande hårdrockare ibland, väldigt roligt men stackars lilla halsen, hihi!

#3 - Hanna Karlsson

Lycka till med allt!

#4 - Linda Cathrine Liljemalm

Spännande! Hoppas första delen i flytten går bra :)

#5 - Ulrika

Uppradat så här inser man verkligen hur mycket fin inredning ni har! kram

#6 - Underbara Saker

Å vad spännande! Då får ni lycka till med flytten!

#7 - Lisette Kepp

Hoppas allt går prima!!! :)

#8 - tommy

jobbigt =)

#9 - tommy

tack för din kommentar =)

#10 - Ellen

Vad spännande det låter! Måste kännas så stort att flytta till hus :D Lycka till med allt! När har ni inflyttningsdatum i huset?