GO!
 
Nu har jag i samarbete med Nutrilett börjat gå med deras nya stegräknare på mobilen och antagit utmaningen att gå ett maraton (42,195 meter). Vore kul om ni också hakade på! Själv blir jag mer peppad till träning genom utmaningar och mål. Man laddar ner appen Nutrilett GO gratis i App Store (länk här) och så får man även belöning för stegen man går. 10 000 steg om dagen sägs det ju att man ska gå och är man inte ute och rör sig är det svårt att komma dit. Så på så sätt är det ju faktiskt bra med en räknare så man kan ta en extra promenad om några steg saknas. Jag blir nästan lite beroende av sånt, tycker om när det liksom tickar på.
 
Jag visste förresten inte att Nutrilett hade smoothies - jag har blivit såld på det och den här vad jättegod! Mellanmål är jag dålig på, vet oftast inte vad jag ska äta men nu har jag fått testa fler produkter som är perfekta att ha med sig i väskan. Ska tipsa om fler bra. Ja, då kör vi då!
#1 - tommy

spännande

#2 - Josefin Holst-Norén

Hej! Jag tänkte bara kolla om du eller någon här har erfarenhet av att studera/resa utomlands och kan hjälpa mig? Har ingen aning om vart jag ska åka! Har förklarat mina funderingar på bloggen. Kram på er!

/Josefin

#3 - Alicia

Första gången jag tycker du har ett riktigt tråkigt samarbete :/
Nutrilette känns inte som en hållbar metod för att komma i form, något som även forskare har kommit fram till att det är effektivt för stunden.. men väldigt svårt att hålla sig till metoden. Tycker det sänder fel signaler..

#4 - Emma Bink

Vilken bra utmaning, det är oftast under denna årstiden som det kan ta emot att komma ut så då kan det vara bra med en liten knuff i baken.

Jag tänkte direkt på dig när en favoritbutik i Australien publicerade en bild på instagram med den här klockan:
http://www.countryroad.com.au/shop/home/home-accessories/new-in/60174959/Marble-Clock.html

#5 - Caroline

Står du verkligen för det där samarbetet? Känns inte alls som du... Nutrilett är ju varken nyttigt eller gott och jag tror att även du vet att det är bluff och inget som rekommenderas för en sund livsstil...

#6 - Klara

Nutrilett rekommenderas inte när man ammar. Sen att det är en skitprodukt och inget jag trodde du stod för är en annan sak...

#7 - Anonym

Oj vilken besvikelse.. :/

#8 - Anonym

Nej vad trist. Varför vill du samarbeta med nutrilett? Känns bara omodernt, konstgjort och långt ifrån hälsosamt.

#9 - ISA

är ett troget fan av sådana där bars ;) men vad får man för "belöning" om man går de stegen man ska?

#10 - Camilla

Ja, vissa av deras bars är supergoda! Och även om jag inte hade bytt ut en hel måltid passar de jättebra som mellanmål eller istället för fika. Lagom mättande och smakar mums!

#11 - Anonym

Rekommenderas tyvärr inte för ammande o gravida. Men det vet du säkert :)