TVÅ FAVORITBUTIKER
 
Min absoluta favoritbutik av inredning är R.O.O.M i Stockholm. Blev så ledsen när de flyttade från PUB-huset, var ju så smidigt att besöka butiken där. Får åka till Söder eller Täby nästa gång. Nu hittade jag i alla fall deras Instagram @roombutiken och blev glad. Min kanna är ju fin som vas också fick jag se där. Just den där växten vill jag ha i huset sen - vad är det den heter nu igen? 
 
Mitt senaste inredningsköp gjorde min svägerska Karla åt mig på Habitat i Stockholm härrom dagen. Vasen med provrör, så fin! Ser fram emot att sticka ner sommarblomster i den när vi flyttat in i huset. Även Habitat hade en härlig Instagram @habitatsverige som jag upptäckte nu. Den butiken ligger som jag förstått kvar i PUB-huset och är också en favorit jag alltid besöker!
#1 - Emelie

Den heter Monstera :)

#2 - Klara

Habitat har också stängt i PUB. Allt har stängt där (mer eller mindre). Har för mig att de också flyttade till Skrapan på söder. Eller Täby centrum :)

#3 - Anonym

De ligger faktiskt bredvid varandra i skrapan!

#4 - Anonym

& brevid varann i Täby C :)

#5 - Liborius

monstera:)

#6 - Johanna Martinsen

Tack för att du kommenterade :)

#7 - Karin

Åh provrörsvasen var ju häftig! Hade gärna velat veta hur mycket den kostar (försökte googla men hittade inte, bor ej heller i sthlm)

#8 - princessmelis.com

Åååh vilka fina vaser !

#9 - Viktoria

Så himla trist att de stängde på PUB. Det var ju den bästa inredningsbutiken i Sthlm. Tyvärr är den på söder jätteliten och inte alls lika bra..