Det nalkas fest!
 
I år fyller både jag och Jozef 30 år och eftersom vi precis flyttat in i huset så slår vi tre flugor i en smäll tillsammans på lördag! Så just nu fixas och donas det mest inför det. Snart kommer våra snälla vänner med ett partytält som ska upp eftersom vädret inte är att lita på. Är så glad för jag har hittat en så fin klänning att ha på mig dagen till ära =)
Nu lyser det här hemma!
 
Vad lampor och ljus gör för hemmet alltså! Vi bara satt och njöt igår i varsin fåtölj när Jozefs snälla bror varit här och fixat åt oss. Så glad att äntligen ha två lampor över ett långt bord, det har jag alltid velat. & den lilla blev fin över köksön. Satte upp en kopparlampa i vardagsrummet också men den får ni se en annan gång! Nu ska en liten i fönstret över diskhon upp också. Det börjar verkligen bli ett hem här nu!
 
Lampor på olika vis
 
Idag ska äntligen några lampor upp! Har länge älskat den här matta lampan från Ikea med mässingsdetaljer och tygsladd och nu känns det som de kommer passa perfekt över bord och köksö.
 
 
Det här är en gammal övergiven lampskärm som jag hittade på loppis senast för en tia. Perfekt som korg åt filtar eller leksaker!