Kronan har flyttat ut
 
Första semesterdagen igår och vi jobbade som aldrig förr. Fick upp speglar, en stringhylla och lite annat. Men främst höjde vi mysfaktorn på altanen och här kommer en liten sneak innifrån köksfönstret. Ja, det blir ju mest små glimtar nu under tidens gång innan mer helhelt är färdig. Min krona blev i alla fall väldigt mysig där ute tillsammans med ljusslingan som hänger över bordet som en vimpel, lite lagom härlig kontrast mellan gammalt och nytt. & grå små ljus såklart för att matacha möbeln!
EN BÅGE ÅT BRUDPARET

 
Nu när bruden själv lagt upp ett fantastiskt fint foto på sin blogg där även bågen som jag och Sara fick äran att klä åt brudparet syns, så passar jag också på med en första bild från bröllopet - en från andra sidan helt enkelt, innan gästerna intagit salen. Vilken ära som sagt att få förtroendet att göra den och med det en gnutta prestationsångest såklart. Vi klädde den i björk, ek och jasmin som grön grund och med både plockade och köpta blomster i vitt, lila, blått och gult. Lite blandade färger och lite vilt och yvigt, precis som vi trodde de gillar. Så himla roligt att göra och så himla glad att den blev uppskattad! Svår att fånga på bild men den dyker upp på fler sen =)
BYTE AV KNOPP
 
Dessa knoppar passade utmärkt till sänggaveln vi hade i lägenheten men nu skar det sig verkligen mot tapeten..
 
 
..så det fick bli skålade handtag i mässig för att matcha både tapet, bordslampor och kakelugnens detaljer. Säljs på Ikea i tvåpack, kanon. Tänk vad en liten knopp kan göra. Tycker det är fint att blanda mässing och koppar också. Småblommorna plockade jag och Leo igår innan pappa skulle klippa bort dom med gräsklipparen.