UA-92102508-1 Beatas.se - june 2015

Kronan har flyttat ut
 
Första semesterdagen igår och vi jobbade som aldrig förr. Fick upp speglar, en stringhylla och lite annat. Men främst höjde vi mysfaktorn på altanen och här kommer en liten sneak innifrån köksfönstret. Ja, det blir ju mest små glimtar nu under tidens gång innan mer helhelt är färdig. Min krona blev i alla fall väldigt mysig där ute tillsammans med ljusslingan som hänger över bordet som en vimpel, lite lagom härlig kontrast mellan gammalt och nytt. & grå små ljus såklart för att matacha möbeln!
EN BÅGE ÅT BRUDPARET

 
Nu när bruden själv lagt upp ett fantastiskt fint foto på sin blogg där även bågen som jag och Sara fick äran att klä åt brudparet syns, så passar jag också på med en första bild från bröllopet - en från andra sidan helt enkelt, innan gästerna intagit salen. Vilken ära som sagt att få förtroendet att göra den och med det en gnutta prestationsångest såklart. Vi klädde den i björk, ek och jasmin som grön grund och med både plockade och köpta blomster i vitt, lila, blått och gult. Lite blandade färger och lite vilt och yvigt, precis som vi trodde de gillar. Så himla roligt att göra och så himla glad att den blev uppskattad! Svår att fånga på bild men den dyker upp på fler sen =)
Inredningsbloppis: Våra barstolar
 
Måste tyvärr sälja våra fina barstolar i vitt trä då de inte funkar till nya köksön. Höjd upp till sits 76 cm, totalhöjd 116 cm och sittyta 45x45 cm. Något litet skav på ett par ställen som knappt syns. Inköpta för 800 kr styck, säljes för 500 kr ihop! Hämtas i Norrköping. Först till kvarn, maila: beautybybeata@hotmail.com
 
SÅLDA!