PÅSKVECKA
 
 
Nya favoriter - skjortklänning och kappa med fina slag från H&M! Byxorna är också H&M och så skorna från Forever21. Ser fram emot påsken! Det blir både ett beskök i huset, släktkalas och bröllop för Jozefs fina kusin Natta! Idag ska jag kika efter en sista detalj till lördagens outfit, bara älskar klänningen jag ska ha på mig. Hej hopp!
 
DERAS VÄRLD
 
Älskar den nya värld man stigit in i som förälder. Allt den ger en. Så himla häftigt att få vara med om. Att se sin egna son och brorson klappa varandra och skratta tillsammans är verkligen en sådan där obeskrivlig känsla. Leonard har varit på sin allra första utflykt i helgen och även om han är så liten att han inte förstår så tittade han väldigt nyfiket på fiskarna där han satt i en sele hos sin pappa och följde de med blicken när de svepte förbi. Så lite häftigt var det nog allt, men allra häftigast var det för Viktor som sprang runt och glatt ropade "vatten, vatten"!
 
HAY

Igår besökte vi Länna möbler när vi var ute på strapats. Så himla mycket inspiration, men blev bara ett litet köp från HAY. Tänkte både klippa och tända brasan med stil sen i huset! Nu - Aquarium med våra små troll!