Bästa träningssällskapet!
 
Ägnar mig just nu åt en liten utmaning jag satt upp för mig själv och den går ut på att promenera 5-10 km varje dag, äta nyttigt på vardagarna men unna mig något under helgen. Hittills har jag lyckats med mina elva promenader och sockersuget har svalnat. Att dra en vagn med en bebis i uppförsbackar är ta mig tusan tugnt men det är tur att jag har Leonard att fokusera på i backarna runt min slinga. Nästa utmaning blir att få till några gympa/styrkepass i kombination till detta. Jag märker faktiskt redan resultat och mår bättre!
#1 - Louise

Promenader gör verkligen underverk för hälsa och välmående :D Sen jag skaffade min hund så mår jag ofantligt mycket bättre!

#2 - Anonym

Tack för en bra blogg!! Fick barn för 3 månader sen och måste komma ur fikavannan!! Ska också börja med den utmaningen, tack för tipset 😃👍

#3 - tommy

härligt

#4 - Cornelia

Det låter verkligen härligt!

#5 - Anna Hansson

Skönt att du redan märker resultat!

#6 - Liisa Lindstrom

Vilket bra initiativ! :)
Tänk vad du kommer orka med när den lilla börjar krypa, gå och så småningom springa omkring!
Keep up!

#7 - Anna

Å så härligt sällskap! :)

#8 - frida käld

Bra jobbat! Jag försöker också komma ut på en längre promenad med vagnen varje dag. Kan även rekommendera appen "mammamage".

#9 - Ida Nilsson

Det ska bli så härligt att bli av med den här magen sedan och istället kunna röra på sig ordentligt med en barnvagn framför sig!