Första möbeln på plats!
 
..och det blev mormors vackra skåp! Så glad att jag fick ärva det, det passar ännu bättre in här i huset. I övrigt är det en salig röra med grejer överallt, precis som det ska vara. Det är nu allt det roliga börjar, vi kommer nog vara uppe halva natten. Den andra möbeln på plats blev vår säng, viktigast av allt är ju att kunna sova första natten. Leonard har såklart också fått sin säng på plats, i sitt egna rum där han somnat sött. Första natten han ska sova själv så vi håller tummarna att det ska gå bra. Nu ska vi sätta oss på altanen, skåla och ta in det overkliga - att vi äntligen flyttat till vårt drömhus! 
 
Jag kommer lägga mig förbannat lycklig ikväll!
Välkomna hem
 
 
Wiho! Dagen är kommen =) Började gråta när jag kom in i vårt fina hem och dessutom fick se det här välkomnandet tillsammans med en tavla med ett flygfoto på hur huset såg ut innan, från fina Tobbe och Karin vi köpt huset av. Åh! Tjingeling, hörs senare måste fortsätta här.
Långrandigt
 
Idag har jag och Leonard varit på jobbet och planerat framtiden, känns toppen! & härligt att träffa alla goa kollegor. Resten av dagen har vi hängt med våra bästisar Angelica och Vilgot! Mycket härlig fredag. På mig har jag en ny skjorta från Gina Tricot i marinblått, byxor och jacka från H&M och espadrillos från Bodrum. Tänk att flytthelgen är här!!!