Första möbeln på plats!
 
..och det blev mormors vackra skåp! Så glad att jag fick ärva det, det passar ännu bättre in här i huset. I övrigt är det en salig röra med grejer överallt, precis som det ska vara. Det är nu allt det roliga börjar, vi kommer nog vara uppe halva natten. Den andra möbeln på plats blev vår säng, viktigast av allt är ju att kunna sova första natten. Leonard har såklart också fått sin säng på plats, i sitt egna rum där han somnat sött. Första natten han ska sova själv så vi håller tummarna att det ska gå bra. Nu ska vi sätta oss på altanen, skåla och ta in det overkliga - att vi äntligen flyttat till vårt drömhus! 
 
Jag kommer lägga mig förbannat lycklig ikväll!
#1 - Natalie

Åh, stort lycka till och vad roligt att det känns så bra! Det ser så fint ut och det skulle vara så roligt att få se mer bilder så småningom :D

#2 - Anonym

Grattis till huset !

Det ser verkligen charmigt och romantiskt ut.

#3 - Alva

Ser fint ut! och tack för att du var inne på min blogg:)

#4 - Amanda

Så fint, passar perfekt där! :)

#5 - Martina

Wow. Vilket vackert skåp! Och vilken lycka att äntligen ha flyttat in :) Ser fram emot att få se mer av huset så småningom!

#6 - Liza

Åh, vilket vackert skåp! Det känns mer personligt också när det gått i arv. Jag har ett par jättefina silverljusstakar som jag fick ärva efter mormor, tänker alltid på henne när ljusen är tända! :)

Grattis till huset, sååå underbart! Vi flyttade in i vår lilla idyll på landet i oktober. Det är fantastiskt att bo i villa! :)

#7 - Johanna

Guuuud vad fint!! <3

#8 - Linnea

Oerhört fint!! Älskar även tapeten!! :D

#9 - madabouttea.se

Åhh herregud vilket fint skåp!

#10 - K - lär mig sy sticka och virka

Å vilken lycka, grattis! Jag längtar tills det är vår tur (vilket lär dröja eftersom huset vi köpte visade sig vara fuktskadat och det hela slutade med att vi hävde köpet och fick börja om från början, snyft!)

#11 - angelicasvarld.com

Men va härligt! GRATTIS å lycka till med allt!!

Skåpet var ju bara så vackert!!

#12 - JOSEFINE -

Så fint skåp!! xx

#13 - JOSEFINE -

Så fint skåp!! xx

#14 - Anonym

Jag är avundsjuk på ditt fina hus! Oh vad fint...