Årets
 
Visste väl att mina små loppistomtar skulle komma till användning! De fick helt enkelt bilda årets adventsljusstake. Så enkelt att "göra" en egen av saker man har hemma. & kul dessutom. Har borrat ner ljusen i oasis och mossa och även i år fick dymon vara med på ett hörn. Annars om någon inte hunnit med det här med adventsljusstake än så kan jag tipsa om en färdig på Hemtex just så här på en marmorplatta med fyra ljushållare i mässing. Där hämtade jag lite inspiration. 
Trappens krona
 
Idag har vi firat första advent precis så som vi alltid gör, med julmarkad i Söderköping och våfflor hos mamma och pappa! Imorse tände vi första ljuset i årets adventsljusstake, jag har ju som lite tradition att "göra" en egen varje år. Ska visa hur årets blev. Men först detta - ja, nu hänger äntligen min loppisfyndade takkrona uppe. Det blev långsmala glödlampor med glödtråd i och det blev både ett behadligt och mysigt ljus. Vi boar och julstyr så gott det bara går just nu. Tänk om man bara hade lite mer tid! Jag vill så mycket.
Till nästa säsong

Gjorde ett vårköp mitt i vintern på vår tripp. Passade helt enkelt på när dessa fina läderpjäser stod inne på Mango och reades ut. Vet att jag saknade ett par svarta lågskor sist det begav sig. Så trots att det är tråkigt att ställa dom på vänt i garderoben så vet jag att jag kommer bli glad i vår igen när de plockas fram!