Spänne

Dagens enkla med ett nytt spänne från Lindex som gör frisyren lite roligare! 

Vi spenderade gårkvällen på bio och nu förmiddagen med att slutföra vår höststädning i en soldränkt trädgård. Nu ska vi till vår Leonard och såklart heja fram IFK Norrköping till guldet! 
Tillbaka till fynd och sånt
 
Nu har det varit mycket rosa prat i bloggen och tillslut tog vi 15 000 kr, härligt! Så långt ifrån mina tidigare fantasisiffror men ändå så mycket pengar till forskningen. Hurra! Förutom ett kommande inlägg med alla vinnare från de rosa tävlingarna så återgår nu bloggen till normalläge. Tack igen för igår och hela månaden. Ni är guld. 
 
Så tillbaka till..ja, den senaste tiden har det varit en del diy-tips och loppisfynd här på bloggen och jag tänkte fortsätta med just det och fylla ut med mer inredning igen. Att pyssla, loppisfynda och inreda är verkligen mina stora intressen och jag delar gärna med mig så mycket jag hinner och kan av det! Nu går det inte superfort fram här i huset för vi väljer inredningen med omsorg =) och vill man ha vackra loppisfynd inblandat så tar det tid. Just nu är jag mest sugen på att boa med fler mattor, lampor och få upp tavlor & hyllor på väggarna. 
 
Men här är i alla fall det senaste loppisfyndet. En vacker takkrona i mässing för en hundralapp. Yes! Det är såna här fynd jag älskar att springa på - just det man fantiserat om och på köpet så billigt! Den ska hänga högst där borta i taket ovanför trappen tänkte vi. Tror det kan bli lite lagom mäktigt. Nu är bara frågan om det ska vara kronljus eller något annat där i..vad skulle ni haft? Edit, det är socklar i lampan och det jag tänker mig är glödlampor i modellen kronljus men jag förstår nu att ni kanske trodde jag menade stearinljus. 
Glädjeskutt


Wow! Insamlingsrekord på över 90 miljoner kronor. Kände att bilden på min lilla skatt som jag tog idag passade rätt bra nu!

Återigen tusen tack för att ni är med mig! För att ni bidrar, peppar och får mig att inse att jag aldrig någonsin kan sluta med min insamling. Hur kunde jag ens tänka tanken? Ni har övertygat mig om att fortsätta driva den. Nästa år också. Så länge jag kan. Även om jag inte har all tid att engagera. Ni som vill är med mig ändå, det har jag insett nu. Det spelar ingen roll att det inte blev något rekord i år. Det viktiga är att det blev pengar. Pengar till forskning som kan hjälpa fler att vinna kampen mot cancer. Precis som kvinnorna i mitt liv gjort. De är bevis på att forskningen hjälper och att fler än jag kan få behålla de man håller allra mest kär livet. 

Det blev nästan 15 000 kr trots allt! Men bara för att galan är över så är inte den rosa månaden slut och vi måste dit. 638 kr till. Vilka är med? 

SMS:a BESEGRA (mellanslag) 10996 följt av ditt namn till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen.