Nu är dom mina!

Man blir ju bara så glad av att ha en blogg ibland! Som jag velat ha dessa krokar som försvann så fort kollektionen släpptes på Ikea typ. & så idag kom de på posten från en snäll läsare som ville sälja! Dom och våra nya fina morgonrockar i linne från H&M ska hängas upp i källaren och invänta fler bastubad.
 
Warszawa-tips mottages!
 
 
Sitter ni inne på tips om Warszawa? Vet ni bra hotell, något fint dagspa, mysig julmarknad och goda restauranger? I så fall får ni gärna skriva här, vi är sugna på en weekend i slutet av november för att fira 5 årig bröllopsdag! 
28 septemeber

Idag har det varit Leonard-dagen! Den här bilden tog jag på hans namnsdag förra året. Dryga veckan gammal. När vi fortfarande befann oss i bebisbubblan. Det har varit så mycket känslor nu sedan han fyllde ett år. Vår stora pojke. Imorgon ska han och hans tre september/oktober-kompisar ha kalas tillsammans!
 
 
Att det är ett år sen man såg ut så där. När jag tittar tillbaka på just den här bilden vill jag bli mörkare i håret igen. Jag har faktiskt precis kapat håret, något kortare än detta. Ja, så nu är det bara att höstfärga det!