UA-92102508-1 Beatas.se - Inredning i 30-talshuset - september 2015

Nu är dom mina!

Man blir ju bara så glad av att ha en blogg ibland! Som jag velat ha dessa krokar som försvann så fort kollektionen släpptes på Ikea typ. & så idag kom de på posten från en snäll läsare som ville sälja! Dom och våra nya fina morgonrockar i linne från H&M ska hängas upp i källaren och invänta fler bastubad.
 
Warszawa-tips mottages!
 
 
Sitter ni inne på tips om Warszawa? Vet ni bra hotell, något fint dagspa, mysig julmarknad och goda restauranger? I så fall får ni gärna skriva här, vi är sugna på en weekend i slutet av november för att fira 5 årig bröllopsdag! 
28 septemeber

Idag har det varit Leonard-dagen! Den här bilden tog jag på hans namnsdag förra året. Dryga veckan gammal. När vi fortfarande befann oss i bebisbubblan. Det har varit så mycket känslor nu sedan han fyllde ett år. Vår stora pojke. Imorgon ska han och hans tre september/oktober-kompisar ha kalas tillsammans!
 
 
Att det är ett år sen man såg ut så där. När jag tittar tillbaka på just den här bilden vill jag bli mörkare i håret igen. Jag har faktiskt precis kapat håret, något kortare än detta. Ja, så nu är det bara att höstfärga det!