Förtrollad
 
Går runt här hemma i morgonrock och lyssnar på Melissa Horn efter en lång sovmorgon. Igår överraskade Jozef mig med en kväll ute. Vi åt middag och drack vin och sen promenerade vi genom stan och hamnade på Flygeln. För några veckor sen såg vi en konstert med Melissa på tv och samma kväll hade han bokat gårdagen. Alltså, han! Världens mysigaste konstert. Vi satt förtrollade i två timmar och bara lyssnade, nöjt, skrattade, tänkte, log. Hon är verkligen fantastisk i all sin enkelhet. & han då. Ah! Dessutom har mina allra första tulpaner slagit ut, magi det med.
 
Minispaljé
 
Titta vad jag hittade på loppis i helgen för en tia - en liten spaljé i mässing! Den fick hoppa rakt ner i myntan och hjälpa den upp. Fin detalj! 
 
FÖRE&EFTER
 
Som vanligt en före/efterbild! Visst gjorde jag rätt i att måla? Det blev allt en liten förvandlig och lite mjukare till rummet. Nu ska jag måla en liten hylla och sätta upp en tavla så är sovrummet så gott som klart. Eller nej jag ska lista ut något smart att ha som sänggavel under snedtaket också ja!