FRÅGELÅDA

Känns som jag emellanåt varit usel på att svara på era frågor så nu kör vi helt enkelt ett inlägg där det är fritt fram att fråga och få svar!

Om ni nu minns vad ni frågat :) Eller om annat dyker upp som ni undrar!

Annars - tack för att ni hänger med och är så goa! Blir glad när ni trycker på gilla-knappen också, då vet jag ju vad ni gillar att se med :)

Ny mini!

 

 

Hej Leo! En hel sommar har gått - vad har hänt i livet? Du skulle bara veta! Men vet du? Jag kan helt plötsligt prata. Okej, jag kanske inte ska ta i för mycket men oj så roligt det är när jag kan diskutera lite med folk. Visst, lite jobbigt är det att upprepa sig eftersom dom inte alltid fattar vad jag säger.

Kul! Vad har varit bäst i sommar då? Att få äta hallonglass, plocka tomater från mammas plantor (men bara dom rjöda), allt badande och alla utflykter! Har också åkt vagn efter hästar och idag har jag ridit på riktigt! Tror det var stort för mamma också, hon snackade något om en milstolpe i livet att se mig så stor och lycklig där i sadeln. 

Har ju läst att du börjat nya förskolan. Är det kul? Yahh! Jag älskar mitt nya lekland. Tur att mamma och pappa också har ett varsitt att gå till så jag kan vara där.

Men snart ska du på semester igen ju! Ja, jag ska flyga flygplan till Spaninen. Mamma är lite orolig för resan men jag har just lärt mig Youtube faktiskt (mamma och pappa verkar förvånade, men hur svårt är det liksom) och jag hörde att planet har wi-fi så det löser jag! Vi ska hälsa på mobo Okar, moter Kara, Vitor och Sander!

Du fyller ju snart två år! Vad önskar du dig? Ja, inte är det kläder i alla fall. Ta mig tusan det tråkigaste som finns när mamma kommer och säger "åhh, Leo titta så fin jacka mamma köpt till dig". Oh! Snart ska hon få igen när jag bara kommer vilja ha Superman och bilar på kläderna. Ha!

Okej, men något nytt som får mamma och pappa att smälta nu då? Oh, ja jag tror jag har nått toppen nu när jag då och då säger "Äskar mamma, äskar pappa"! Den du!

Sensommaren bjuder upp till bad

Vilken hetta! Så fantastiskt att sommaren gjorde comeback. Vi packade korgen och åkte ut till vårt lilla smultronställe idag. Leo var troligtvis en fisk i sitt förra liv. Som han badar och simmar och skrattar! Att man skulle få njuta av det här igen, vilken ynnest!