Ny mini!

 

 

Hej Leo! En hel sommar har gått - vad har hänt i livet? Du skulle bara veta! Men vet du? Jag kan helt plötsligt prata. Okej, jag kanske inte ska ta i för mycket men oj så roligt det är när jag kan diskutera lite med folk. Visst, lite jobbigt är det att upprepa sig eftersom dom inte alltid fattar vad jag säger.

Kul! Vad har varit bäst i sommar då? Att få äta hallonglass, plocka tomater från mammas plantor (men bara dom rjöda), allt badande och alla utflykter! Har också åkt vagn efter hästar och idag har jag ridit på riktigt! Tror det var stort för mamma också, hon snackade något om en milstolpe i livet att se mig så stor och lycklig där i sadeln. 

Har ju läst att du börjat nya förskolan. Är det kul? Yahh! Jag älskar mitt nya lekland. Tur att mamma och pappa också har ett varsitt att gå till så jag kan vara där.

Men snart ska du på semester igen ju! Ja, jag ska flyga flygplan till Spaninen. Mamma är lite orolig för resan men jag har just lärt mig Youtube faktiskt (mamma och pappa verkar förvånade, men hur svårt är det liksom) och jag hörde att planet har wi-fi så det löser jag! Vi ska hälsa på mobo Okar, moter Kara, Vitor och Sander!

Du fyller ju snart två år! Vad önskar du dig? Ja, inte är det kläder i alla fall. Ta mig tusan det tråkigaste som finns när mamma kommer och säger "åhh, Leo titta så fin jacka mamma köpt till dig". Oh! Snart ska hon få igen när jag bara kommer vilja ha Superman och bilar på kläderna. Ha!

Okej, men något nytt som får mamma och pappa att smälta nu då? Oh, ja jag tror jag har nått toppen nu när jag då och då säger "Äskar mamma, äskar pappa"! Den du!

#1 - Anonym

Det är så mysigt att läsa dessa!! Han verkar vara en helt underbar pojk :)

#2 - Anonym

Det är så mysigt att läsa dessa!! Han verkar vara en helt underbar pojk :)

Svar: Haha vad roligt att höra och ja, det är han sannerligen!
Beata

#3 - Anonym

Flygtips då wi-fi på planer inte alltid funkar! På viaplay kan ni ladda ner film och serier som ligger sparat 30 dagar!

#4 - Ewa

Älskar "Leo's inlägg" på din blogg ;o) Barn är fantastiska och helt underbara <3

#5 - Alexandra

Oj vad jag gillar att läsa dessa inlägg och följa hans utveckling. Det är helt sjukt att han har blivit så stor pojke. Har följt dig sedan 2011... hela 5 år! Helt sjukt var tiden försvinner och så mycket som har hänt i senaste fem åren. Älskar att följa din blogg <3

#6 - Veronica

Vilken goding!

#7 - Elin 21 år, gravid med första barnet

Men såå fin jacka!