UA-92102508-1 Beatas.se - Inredning i 30-talshuset - Helgen ur telefon.

Helgen ur telefon.

Började helgen med ett fantastiskt julbord på Duweholms herrgård med mina nya kollegor! Elin är en av dom och har precis som jag samma inrednings - och loppisintresse. Det vill säga ny lunchloppis-kompis!

Fortsatte helgen med överraskning för mannen på Vadstena Klosterhotell. Tog åter upp vår tradition att röva bort den andra på spa-weekend när man fyller. Spat hamnar i toppen på de vi varit på. Verkligen mysigt och med ångbastu, varma och kalla källor, bubbel utomhus och skönt vilorum. Maten var utsökt och miljön är ju fantastisk, kolla in de maffiga takkronorna. Minuset var väl isf att att spa, hotell och frukost alla var i olika byggnader. 

Efter en god natts sömn och frukost har vi nu på vägen hem stannat på Fornåsa loppis. Kan verkligen tipsa om den! Miljoners prylar och varenda pryttel är prismärkt. Gubben som har det förhandlar gärna priser och berättar glatt om skatterna. Klä på er om ni åker dit för det är verkligen rått där inne och ha tid för det är så mycket ögat måste hinna se! Gjorde bara ett litet  fynd som ni får se sen! 

#1 - Elin

Wiho! Jag har förberett med shake tills imorn så drar vi en sväng igen 😃👏