Se igenom
 
Känner att jag är inne i ett bra både loppis och mat-flow just nu. Ett kanske inte superspännande men desto mer användbart fynd är glasburkarna för frön och müsli som samtidigt står och är fina uppe på köksfläkten. Ja, jag har alltså även blivit nyttigare och mår så bra av det!
Trädgårdens vårtecken
 
Titta! Mina allra första snödroppar. Hade dock lyckats så dem mitt i en annan planta så det ser inte så kul ut. Desto finare innen i min loppisfyndade äggkopp. Undrar alltså hur mitt första försök till en rabatt kommer bli. Jaja, man lär väl sig. 
 
 
Ett annat vårtecken är att vi beskurit äppelträdet och tagit in några grenar för äppelblom, de börjar knoppa sig! Vi har varit i lekparken och njutit av solen idag. Man blir så lycklig. Men allra lyckligast är jag såklart över att ha blivit faster igen och imorgon ska jag pussa honom!!!
Loppad trio
 
Äntligen har jag hittat några fina fönsterlampor. Mässing och glas tillsammans, finfint! Tog en loppisutflykt igår när Leonard var på sin sista inskolningsdag och gick i lugn och ro och fyndade. Det är avkoppling det!