Höjd
 
Försöker få till våra stora fönster och passade på att köpa den högsta kaktus jag sett när Blomsterlandet hade rea. Skulle vilja ha en till lägre tillsammans med denna inser jag så här i efterhand. Är också på jakt efter någon fin, lite större fönsterlampa att ha i ett av alla fyra på rad. Får återkomma med en helhet när jag kommit dit. Känner faktiskt ett lugn med att inreda här hemma. Vi ska ju bo här hela livet och charmen med det hela är ju att få känna efter, planera, söka, loppa och färdigställa lite i taget. Det får inte ta slut för fort liksom!
Nyanser
 
Äntligen har jag hittat fina sängbord på loppis och dessutom målade i så gott som samma nyans som tapeten i sovrummet. 65 kr styck gav jag för dom, hurra! Sovrummet får som tapeten gå i grått, blått och grönt. Lite dova sådana. Nästa projekt där är att måla fönsterskåpet i någon av dessa nyanser. & att hitta ett passande överkast och någon fin vägghylla. 
Bambu på hjul
 
Dagens fynd går till vårt lilla "spa" i källaren. Tycker bambu gör sig kanon i den miljön och denna lilla vagn kan vi ju enkelt förflytta mellan bubblet och bastun också. Tänker mig lite produkter, ljus och en växt där uppe och fina, vikta handdukar där nere. Perfekt att ställa drycken på när man väl badar eller bastar också! Som vanligt får ni se den på  plats sen =)