Som en gammal
 
Har gjort ett fynd och ett reafynd på Indiska! Hittade nämligen äntligen en kanna med tappkran i utförande äldre modell. Precis min stil. Ska invigas på mitt kalas. Lyckades också komma över en kudde i finaste blå färg, på rean! Härliga shoppingtider.
Bland sanddyner

Vi njuter av ett härligt Halmstad och har lyckats pricka in sol och värme! Bor i min kusins fina stuga på Östra stranden där vi hänger och Leo badar så mycket han bara kan. Idag blev det en sväng på en bondgård till barnens förtjusning och afterbeach i Tylösand med skön musik och vackra vyer över sanddyner och hav runt om, ah. Det här är verkligen avkoppling och semester!

Bara vara
 
Vår första semestervecka har vi mest bara varit. Gjort ingenting, åkt båt, badat i sjön, vilat oss, målat och fixat andra småprojekt här hemma, ätit "allon gass" i stora lass och dagens bästa - åkt tufftåget i Söderköping. Ja, lite det som fallit oss in. Nu packar vi dock väskorna för några dagar i Halmstad!
 
Nya favoritshorts från Asos och sandaler från Indiska. Fått längd på naglarna som synes, första lilla solbränna & så världens sötste lilla upptäcktsman.