Blågrått
 
Tror mig ha hittat rätt färg för skåpet i sovrummet. Vill att det ska smälta in mer i rummet och tapeten. Just nu ser det ut som en stor brun kloss som står där och jag tycker inte alls det vackra skåpet får sin rätt. Tänker mig alltså hämta upp en blågrå färg från tapeten att måla skåpet i. Eftersom det redan står på plats och är stort och otympligt har vi köpt en grundfärg som funkar när man inte slipat. Så först ska den på och sen får ni se före och efter-resultat!
 
Posterhängare
 
Hade tidigare ramat in min Svenska växter-poster i en vanlig vit ram, så här. Men nu ramlade jag över den här fina posterhängaren i ljust trä och tycker verkligen det blev ett lyft och känns mer tidsenligt passande till postern också. Dessa hängare finns alltså på Panduro, köpte även en mindre variant. Bloggade nyligen om en från Lagerhaus men till vårt hus föredrar jag dessa i ljust trä. 
 
På trappen
 
Glad påsk, Leonard! Hur har du firat? Jag har ätit köttbullar, janson, prinskorv och ägg hos mormor och morfar med alla mina kusiner. Woo (som betyder både ägg och ost) är typ det bästa jag vet just nu. På tal om ägg, har du fått leta påskägg? Ja, jag hittade det ganska fort och det verkar som att mamma och pappa äntligen snappat upp att jag älskar hundar för jag fick en egen riktigt mjuk en! Vad roligt, har den fått något namn? Ja, Ludde efter mig, jag drar nämligen alltid av ludd från mina snuttefiltar och rullar ihop till små bollar mellan tummen och pekfingret och ibland äter jag upp dom också men det gillar inte mamma och pappa. Jaha, vet du förresten vad du heter nu då? Ja, Lee heter jag. Du verkar kunna prata en del nu, stämmer det? Ja, mamma och pappa har skrivit upp ungefär trettio ord jag på ett eller annat sätt kan säga nu. Sussie på BVC sa nämligen att man skulle kunna ungefär 15-20 ord nu i min ålder så dom har väl förhört mig lite här nu. Bra jobbat Leonard, vi hörs snart igen då! Ja, errå errå!