Blågrått
 
Tror mig ha hittat rätt färg för skåpet i sovrummet. Vill att det ska smälta in mer i rummet och tapeten. Just nu ser det ut som en stor brun kloss som står där och jag tycker inte alls det vackra skåpet får sin rätt. Tänker mig alltså hämta upp en blågrå färg från tapeten att måla skåpet i. Eftersom det redan står på plats och är stort och otympligt har vi köpt en grundfärg som funkar när man inte slipat. Så först ska den på och sen får ni se före och efter-resultat!
 
#1 - Tina

Först vill jag bara säga tack för en inspirerande blogg! :) Sen blev jag nyfiken på vad för grundfärg ni köpt? Har ett stort orubbligt skåp här hemma som också verkligen bör målas :) Skönt att slippa slipdammet :)

#2 - Nicolina

Hej!
Måste ju bara säga att din blogg verkligen är inspirerande!!
Vi går i köpa-hus-tankar och din blogg kommer definitivt få bli inspirationen för inredningen den dagen vi har hittat 'det' huset.

Önskar dig en fantastisk helg!

#3 - Anonym

Men neeej! Måla inte det vackra skåpet, det ser bra ut som det är!

#4 - Paulina

Åh, det kommer bli SUPERfint om du målar det i någon av de färgerna!

#5 - Denise Sandberg

Jättebra blogg!!

#6 - me

Vad är det för färg?

#7 - Anna

Tror det kommer bli jättefint när det är ommålat. Visst är det fint med träfärgen också, men det kanske skulle passa bättre på en annan plats. Det är ju bättre att en möbel blir älskad till fullo istället för att man ska "störa" sig lite på den varje dag ;) Vad är det för färg som ni köpt som grundfärg? Har nämligen en jättefin byrå hemma, men jag tänker på att måla om den ungefär varenda dag, och den är inte lätt att flytta, eller slipa..
Tacksam för svar och ser framemot att se hur det blir!

#8 - Amanda Jona [SPONTAN]

Spännande! :)

#9 - Junitjej

Så kul!