Svart.
 
Titta, har hittat en hylla på loppis! Passar den snirkliga tapeten och svarta detaljerna i badrummet. & gräslöken får blomma på marmorkommoden. 
Festivalplan
 
Det gäller att njuta så länge rapsen varar. Det är så ljuvligt vackert utanför vårt hus och jag önskar att hela sommaren skulle vara så här gul. Jag och Jozef lyssnar just nu på den här Spotify-listan och taggar för Weekend Festival Sweden 2016, 5 augusti. Den ska vi gå på under vår semester! Verkligen härligt att se fram emot. 
 
Ett år
 
 Inte på datumet men på dagen är det ett år sedan vi satte nyckeln i huset och flyttade in! Mors dag förra året alltså. Den känslan när allt är så overkligt, nytt och orört. Man smyger runt, tittar och inreder i huvudet. Sicksackar till slut bland kartonger, äter första frukosten på en stol vid fönsterbrädan och ställer in varenda pinal på sin nya plats i köksskåpen. Minns att vi var vakna halva nätterna och donade. Så himla mysig tid! Vi hade köpt vårt drömhus, inte ett drömhus, utan vår dröm framför ett öppet fält med tystnaden runt om. För mig det charmiga med trägolv och kakelugnar och för Jozef det nyrenoverade och fräscha. Bästa mixen av två olika drömmar blev det tillslut! 

Dagen för ett år sen är en sådan som är svår att toppa, men så idag - mors dag ett år senare när Leo tar sina händer om mina kinder och ger mig en puss rakt på munnen, då är det liksom inget som slår just det!