UA-92102508-1 Beatas.se - Inredning i 30-talshuset - Mys.

Mys.

Vi har en tillfällig myshörna med stora madrasser och massa kuddar här hemma efter att vi blivit sofflösa och inväntar den nya! Leo älskar det - nää ny soffa. Minigranen har fått komma fram. Den har stått sig lika fin under hela året, köpte den på Ikea till förra julen. Smygstartar lite med den medan jag längtar efter att få ta fram julbelysningen. Vi har tinat upp oss i bubblet nere i källaren efter en heldag på Kolmården med lyckliga barn. Någon somnade som en stock efter det och nu har vi tänt upp huset med ljus!

#1 - Kattis

Ser faktiskt rätt mysigt ut men kan tänka mig att en soffa är snäppet bättre!

#2 - Erika- familjeliv, träning och inredning

Åå så mysigt! Blev nästan sugen på att slänga ut vår soffa på övervåningen och lägga dit en stor madrass istället, haha. Perfekt som myshörna till vår treåring! Jag har också tagit fram minigranen nu. Den har stått undangömt i ett stängt rum hela sommaren och jag trodde nästan jag hade gjort mig av med den. Men den är lika fin nu som förra julen. Sjukt tålig med andra ord :)

#3 - Sanna

Åååh, den lilla.... granen? (ursäkta mina dåliga kunskaper i grönt, haha!) men så himla mysigt!

http://nouw.com/jarske

#4 - emise

ser verkligen supermysigt ut! vill själv bara krypa ner i soffan under en filt med något varmt att dricka :) Iittalas kaffemuggar du har på bilden är förövrigt otroligt snygga, älskar myskänslan de ger med det "flätade" mönstret :)

#5 - Isa

Så fint du har det! Var har du köpt krukan?

Svar: På Blomsterlandet!
Beata - Villa Friheten

#6 - Therese

Har en fråga ang bonaden på sista bilden. Vart är den köpt? Letar efter en bonad med grövre garn..."en mjukare" till sovrummet