På print

 

 

Jag är så glad att jag äntligen fått tummen ur och framkallat ett helt gäng med bilder härifrån! I polaroid dessutom, älskar det. Valde matt yta och de blev så fina. Tog faktiskt ett gäng direkt från Instagram också och trots lägre upplösning blev det fin kvalité. Fick en gång en polaroidkamera men den skrev ut så små bilder, dessa är i perfekt storlek tycker jag. Nu ska några upp på väggarna och några in i en bok. Ni ska få se vad jag hittar på!

Men gladast är jag nog ändå för boken jag gjort om Leos första resa. Har skrivit den till honom så han ska tycka den är rolig att läsa med oss vid nattning, med en massa bilder på honom och hans kusiner, bad och glass. Dessutom blev det en liten story om hur mamma och pappa bodde, jobbade och pluggade i Spanien. Två minnen i ett. Det är ju lite jobb med en fotobok men Önskefoto har ett väldigt smidigt program som laddas ner och som man kan spara och fortsätta redigera i om man inte hinner klart direkt. Resultatet blev så bra, boken känns lyxig med tjocka blad. Hoppas Leo ska tycka om den nu!

På min Instagram @beatas.se pågår just nu en tävling i samarbete med Önskefoto om 100 st polaroidbilder, kolla in och var med! 

#1 - Josefine Svärd

Men åh så mysigt!! Underbara bilder!