En krans av Ingrid Marie

I helgen har vi plockat en hel massa äpplen som just nu mustas inne hos grannen! Som jag längtar efter att provsmaka vår alldeles egna dryck. Passade på att göra nästa äppelpyssel som ni ser. Stommen är en ganska grov ståltråd som jag böjt till och gjort en liten böj med hjälp av tång i ändarna upptill så jag kunde kroka ihop den. Dekorerade med några äppelkvistar också. Vackert och höstigt när man kommer hem nu!

HURRA FÖR LIVET

För drygt en vecka sedan kom som vanligt brevet efter min årliga magnetkameraundersökning. Men det var inte alls som vanligt. Det var inte de lätta orden att allt ser normalt ut. Istället läser jag om och om igen att det hittats en förändring i vänster bröst. Alltså på sekunden rasar hela livet. Det där brevet skulle jag aldrig få. Aldrig någonsin! Herregud vad man hinner grubbla, trycka undan, fundera över livet och gråta på en vecka. En hel karusell av känslor. Men så idag började livet om igen! Det hittades ingenting på min nya kontroll. Lättnaden. Herregud! Om sex månader ska jag göra ny magnetröntgen för att få det bekräftat igen. Så innerligt tacksam över sjukvården och livet alltså.

Delar med mig och önskar att ni känner igenom brösten en gång i månaden. Upptäcks det tidigt finns det så stor chans att överleva idag. Just det har varit en tröst under dagarna av väntan och förtvivlan. Men jag slapp få beskedet som var tredje kvinna får. Jag tänker på dom. Det är ryslig statistik. En andra och sista önskan är - var med och bidra till Rosa Bandet och Cancerfonden på ett eller annat vis ❤️

Imorgon ska vi börja leva livet igen!

PLISSERAT & GRÖNT
 
Sitter och går igenom bilder från Malaga för att göra en liten bok åt Leo om hans första resa. Den tror jag att han kommer gilla att bläddra i. & läsa, just nu lägger han sig i sängen med sina böcker, harklar sig och börjar med "En gång.." och så lite hittepå. 
 
I det rådande vädret kan man ju inte annat än att längta tillbaka. Men den där kjolen tänker jag bära snarast till boots och något varmare upptill. Älskar den!