UA-92102508-1 Beatas.se - Inredning i 30-talshuset - Marmor på golvet

Marmor på golvet

Vi har minirenoverat här hemma! Golvet i vår hall har haft ett mindre fint trägolv då det någon gång i tiden varit angripet och därför mörknat och blivit fult. Dessutom var det bara krypgrund under så det har dragit kallt. Nu har vi fått det isolerat underifrån och Jozefs duktiga bror har lagt in golvvärme.

Är så glad att vi tillslut bestämde oss för en marmorplatta i det klassiskt, ljusa Cararra-mönstret i granitkeramik. Alltså en tålig klinkerplatta som inte blir repig eller riskerar suga åt sig fläckar, utan bara är att torka av! Orkar inte behöva vara rädd om ett hallgolv. I ett äkta marmorgolv blir det lätt repor och bestående fläckar om man spiller. Priset är detsamma. Vad man börjat tänka praktiskt som småbarnsförälder :)

Vi är i alla fall så nöjda! Det gav en ljus och fin hall som känns tidlös och klassisk. Nu möbleras det om lite med garderob och hyllor. Ska visa mer!

#1 - Madeleine

Himla fint! ☺️ Har du möjligtvis någon info om stolen? Jag skulle så himla gärna vilja få tag på några!

#2 - Madeleine

Himla fint! ☺️ Har du möjligtvis någon info om stolen? Jag skulle så himla gärna vilja få tag på några!

#3 - Anonym

Undrar också om stolen. Har du renoverat den själv? Är det möjligen plastkomposit? Har slitna öglan-stolar att måla men vet inte hur man bäst tacklar dom då dom är i just plastkomposit.

#4 - Hanna

Jättfint!