UA-92102508-1 Beatas.se - Inredning i 30-talshuset - Min rosa månad

Min rosa månad

SJÄLVKLART är årets oktobermånad lika rosa och viktig som den alltid är för mig. Skillnaden i år, som ni säkert märkt och som vissa av er trogna kämpar frågat efter, är att jag inte kör någon egen insamling. Tiden som krävs för att lägga det engagemang som faktiskt behövs finns inte nu med en Leo i livet och ett sprillans nytt jobb för månaden.

VARJE år har jag gett allt och vi har nått summor som både 50, 70 och 100 000 kronor, vilket jag kommer ha med mig hela livet och alltid vara väldigt stolt över att ha gjort tillsammans med er.

NYTT för i år är att jag istället har ordnat så att ni som brukar bidra till min insamling istället kan swisha ert bidrag direkt till Cancerfonden. Då swishar ni alltså valfri summa till nr 90 195 14 och märker det med "BEATAS HJÄLPANDE HAND".

NI som "känner" mig vet hur viktig denna månad är för mig. & för er som inte vet så har två av mina allra närmsta kvinnor i livet drabbats och också besegrat cancern, en tredje kämpar i detta nu. Själv väntar jag på slutgiltigt svar på årets magnetkameraundersökning.

DET är för dom, mig och alla andra. Var tredje kvinna drabbas. Det kan vara du, jag eller någon vi älskar. Jag skulle bli så glad om ni fortsätter vara med i min kamp som alltid kommer pågå, högt eller lågt - det viktiga är att vi hjälps åt!

#1 - Anonym

Hej, jag har en fråga. Läser att du gör en årlig magnetkameraundersökning? Hur går det till, jag menar vart vänder man sig då? Går man igenom hela kroppen?
/Victoria

#2 - liamochmelvin.blogg.se

Hej! Otroligt bra med alla dessa insamlingar och att det uppmärksammas. Men varför ska det skickas till din insamling istället för att skicka direkt till Cancerfonden? Hängde inte riktigt med. Ha en fin dag, kram 💞

#3 - Izabelle

Jag swishade ett litet bidrag :)

#4 - Matilda

Sprang nyss in och köpte ett band, så galet att jag väntat nästa till slutet på månaden - trots att det bara tog 30 sek. Skäms på mig. Men nu är det gjort och jag ska peppa mina vänner i till att även dom springa och köpa, så att vi kan peppa alla ungdomar med att göra detsamma 💗

#5 - Anonym

Ber dig vanligen titta pa dokumentaren:,Pink ribbon incorporated