Lever

Vi varvar poolen med havet. Dricker Tinto de verano, alltså ah! Shoppar lite och äter goda, sena middagar. Barnen leker nonstop, gnäller lite för värmen och frossar i glass. När dom sover vilar vi i skuggan, det är hett i solen. En skillnad med att resa med barn är att hetsen att pressa och bli brun inte finns, skönt. Njuter också av växtligheten, enorma kaktusar och vackra blommor. Älskar livet här.

Vårt första hem

Vi är hemma! Där i det rosa huset precis vid stranden flyttade jag och Jozef in i vår första lägenhet tillsammans, helt nyförälskade. På vår strand där framför huset gick han också ner på knä och friade efter sex månader. Vi visste redan då! Att komma hit elva år senare med Leo och se honom springa runt där allt började känns helt overkligt häftigt! Älskade Malaga och Pedregalejo <3

Love life

Glömmer ibland vad jag skriver här och vad som hamnar på min Instagram (@beatas.se). Inte alla som följer mig på båda kanalerna. Men tror inte jag berättat för er bloggläsare att jag i sommar har skålat för nytt jobb! Eller jo, jag nämnde det nog i frågestunden när jag tänker efter. Alldeles snart börjar jag alltså som inköpsansvarig på ett företag här i min hemstad. En ny, spännande utmaning och med väldigt nära hem och till Leo. Precis vad jag behövde i livet! Så idag har jag arbetat min sista dag på det gamla. & det blev en så himla bra dag. Känner mig så glad och tacksam för allt fint. & lite tom, för som jag kommer sakna dom, mina fina kollegor. De gjorde min sista dag så bra!

Tänker fira livet rätt rejält nu med en resa till Malaga med min älskade familj imorgon! Sen är jag så redo för nytt. Hörs från värmen då!