Mesh

Äntligen hittat vårens sneakers! Superdupersköna i ljus mesh från Vagabond. De här kommer passa till allt och känns vardagssnygga! Älskar när man känner att man gör ett riktigt bra köp. Skokärlek!

Napp, trädgård och kaktusar

Har legat förkyld i ett par dagar men börjar komma tillbaka. Hämtade Leo på förskolan förut som till sin stora lycka fick åka sparkcykel hem. Det här med nappen då - några gnälliga dagar och sen när helgen kom och jag flydde till Sopot var även nappen som bortblåst. Så himla duktig vår stora och nu ännu mer pratglada kille! 


Hjälp vi fick en trädgård för typ två år sen, behöver nog läsa den där boken igen. För just nu planerar vi uterum, buskar som ska planteras och plattor som ska läggas. Får se hur långt vi kommer i år. 

Min lilla kaktus har fått fart. På tal om det har både Coop och Netto stora "Musse Pigg"-kaktusar till bra priser just nu, tips! 

Tre dagar i Sopot

Vilken helg det blev med vår blivande brud.  Gissa om hon blev överraskad när vi tärnor ledde henne fram på flygplatsen i ögonbindel och resten av brudarna surprisade!


Sopot har bjudit upp till god mat, trevligt folk men dåligt väder. Kan dock tänka mig vilket paradis det är vid stränderna där på sommaren. Ätit har vi gjort helt suveränt, gott, mycket och sjukt billigt. En trerätters lunch med Prosecco på Tugether kostade 120 spänn. Sämre service hade vi på Morska och allra bäst åt vi på Pelican.  Festade gjorde vi på nattklubben TAN, grymt ställe med godaste Cosmopolitan.

Vårt hotell hette Villa21 och låg perfekt på en tvärgata till huvudgatan. Väldigt fräscht men ingen lyxfrukost fast helt okej. 

Resans skönaste var spadagen. Fick typ livets massage i 50 min och bruden fick en massa extra härligt. Sen hängde vi med prosecco i bubblet! 

Resans konstigaste var nog att jag inte shoppade loss. För bra shopping fanns i ett mall i Gdynia men en ynka topp följde med :) 

Jessica, hennes vänner och Sopot får 5 av 5 helt klart! Så himla kul det är med hippa och lära känna brudens vänner, nu längtar jag efter att festa med dom på den stora dagen igen!