UA-92102508-1 Beatas.se - april 2017

HIPPA I SOPOT

Igår kidnappade vi min älskade svägerska Jessica som ska gifta sig med Jozefs bror om en månad!


Tretton brudar lever nu livet i Sopot. Efter en grym första dag med god mat, uppdrag och en kväll med dans på stadens bästa klubb har nu Jessica fått öppna ett paket med en Bride-kimono som var ledtråd till nästa aktivitet - spa med behandlingar väntar! 

Vi i Lantliv

Idag fick vi senaste numret av inredningstidningen Lantliv i brevlådan och titta vilket hus som är med - vår pärla :) 


Karin har skrivit en så fin text om hur huset blev vårt och jag bjuder på lite loppistips. Vet inte om numret landat i butik än men tänkte visa lite mer när jag har tid. Ska kolla med fotografen om jag får publicera fler bilder för han tog så många fina som alla såklart inte är med. Leonard är med på ett litet hörn han också! 

Det är så häftigt att se sitt hem i ett magasin (även om det redan förändrats endel sen teamet var här, hehe) Vår lägenhet var ju också med i ett reportage. Nu fick jag dessutom ordentliga flashbacks från renoveringen och den där enorma längtan till drömhuset där för ett par år sedan!

Hoppas ni gillar 🖤

Hans lilla bukett

Mormor och morfar hämtade Leo tidigare på förskolan idag och på vägen hem genom skogen plockade de blommor. Jag beundrade dom när jag kom hem och Leo tittade på mig med sina rådjusögon och sa - blev du glad, mamma? Alltså unge! 


Förövrigt har han visat att han lärt sig göra kullerbytta idag. Plötsligt blev han så stor. Det här med nappen har gått över förväntan. Han frågar efter dom ibland och vi får påminna om att de är hos Bamse. Imorse fick han stolt berätta på förskolan att han blivit stor kille. Inget utbrott än men det gäller att leka nonstop. Det tog dock två timmar av konstant läsande igår för honom att somna. Får väl se om jag får byta av pappa snart. Så häftigt att få vara med om allt som händer i Leos lilla liv. Full fart med en väldigt rolig, klok och social pojke!